insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Edding permanent spray premium acrylic paint

Premium akrylbaserad sprayfärg

Eddings sprayfärg sticker ut bland sprayfärgerna. En riktigt bra och användarvänlig färg som även är förpackad i en behändig och lagom stor sprayburk. Några av egenskaperna som verkligen utmärker produkten är den höga opaciteten, extremt snabbtorkande och väldigt permanent - Både inomhus och utomhus.

Renovera och försköna eller skapa konst

Försköna en gammal cykel, renovera en möbel eller använda sprayfärg på dina canvas. Den här premium-sprayfärgen klarar nästan alla olika material. Den fungerar lika bra ute, i snö, regn och solsken, som inomhus. Stasndardmunstycket ger en spraybredd på ca. 5-6 cm, men du kan även köpa till andra munstycken som ger en spraybredd på 1 cm upp till hela 14. Du hittar dessa munstycken här i butiken. De smalare är perfekt när man vill jobba detaljerat och de bredare är lämpliga när man vill täcka större ytor.

En riktigt bra akrylfärg

Färgen är akrylbaserad, har hög pigmentskoncentration, är väderbeständig, torkar mycket snabbt och täcker väldigt bra. Dessutom gör burken att sprayen får ett riktigt härligt tryck med god kontroll. Sprayfärgen finns i 27 st matta och 3 blanka färger. Därtill finns även olika glans på lack samt primer. Alla helt fria från tungmetaller. Burken på 200 ml räcker till ca. 0.7-1 m2

Utmärkande egenskaper

  • Permanent
  • Vattentålig
  • Värmebeständig
  • Smetar inte ut
  • Extremt ljushållfast (bleknar inte)
  • Snabbtorkande
  • Briljanta färger

 

Fler fördelar med Edding spray paint

Utöver de fördelarna vi redan nämt är färgkartan riktigt modern och trendig. När färgen har torkat är den naturligt reptålig, slagtålig och stöttålig. Detta kan förbättras ännu mer genom att använda en av lackerna i serien. Det välbalanserade trycksystemet i burken ger även mindre spraydimma än många andra sprayfärger. En riktig märkesprodukt tillverkad i Tyskland.

Sprayfärg, inte bara till att täcka stora ytor

Den här färgen kan många gånger ersätta både penslar och färgburkar. Självklart ger den en bra täckförmåga när du vill täcka en större yta snabbt, men det är fullt möjligt att måla med precision. Använd av utbytbara spraymunstycken, kombinera med schabloner och experimentera på nästan alla material som till exempel:

Trä, betong, gips, papper, kartong, canvas, metall, keramik, plast, terrakotta, sten, korg och mycket annat.

 

Läs mer


Produkter

Information

Handla