insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Julkreativitet

HÄR HITTAR DU PRODUKTER INFÖR JULEN. JULFÄRGER, PYSSEL, KREATIVITET, OCH JULDEKORATIONER.

JULPYSSEL FÖR BÅDE VUXNA OCH BARN

Skapa härlig julstämning hemma genom att ägna er åt julpyssel tillsammans. Både barn och vuxna kan aktivera sig med julpyssel. Vi har flera olika DIY-kit med allt från ljustillverkning till små tomtar samt fina dekorationer att pynta med i hemmet. Varför inte köpa hängen i olika formar och pryda de med färg och glitter, eller använda brännpenna och rista in fina mönster för att sedan sätta upp i julgranen. Låt de vuxna gjuta upp alster som sedan barnen får måla och dekorera. Julpyssel med små eller stora barn? Här finns något för alla!

Kanske du vill skapa en egen julkalender med hjälp av DIY-kit och överraska dina nära och kära.

Ta inspiration från nätet eller kom på egna idéer till julpynt som ni kan göra. Pysslet som barnen skapar kan bli personliga presenter till mor- och farföräldrar eller något annat som de stolt kan visa upp för sina vänner. Låt kreativiteten flöda och kom i julstämning med roligt pyssel!

 

SKAPA JULDEKORATIONER OCH JULINREDNING – DIY

Vem tycker inte om julen? Skapa fina juldekorationer och stämningsfull julinredning genom att göra den själv. En populär juldekoration att tillverka på egen hand är en vacker krans att hänga på dörren. Du gör en stadig grund till kransen och den passar bra som julpynt både inomhus och utomhus. Det bästa med juldekorationer är att fantasin kan flöda fritt. Skapa enfärgade juldekorationer eller ös på med massor av härliga färger och former. Mossa, kvistar eller röda bär är naturliga inslag som sedan kan kombineras med spännande material från oss. Här finns det dessutom mycket som passar för barn och ungdomar, så alla kan vara med.

 

KREATIVT JULPYNT SOM DU KAN GÖRA SJÄLV

Kreativt julpynt är roligt och ger en personlig känsla i hemmet. Gjut upp egna stjärnor, tomtar, bockar och granar med hjälp av våra gjutformar, eller varför inte skapa din egen by där tomtenissarna kan få bo. Sprayfärg, träpinnar, låtsassnö, glitter i alla slag och massor annat hjälper er att skapa en magisk stämning. Samla in material från naturen och kombinera det med julpyssel från oss. Kanske du bara vill komma in i mysstämning och gjuta upp egna ljus, vi har alla tillbehör du behöver! Vi har alltid snabba leveranser som gör att ni kan komma i gång med julpysslet på nolltid. Bara fantasin sätter gränserna! Följ oss på sociala medier för att se massor idéer på jul- och vinterpyssel man kan göra under dessa härliga tider!

Läs mer
Just nu

Julpyssel i trä, granar och julgranskulor

Julpyssel i trä skapar många möjligheter till att få fram fina juldekorationer på bordet, i fönstret eller varför inte utomhus. Gör en egen julstjärna i trä eller roliga juldekorationer i form av julgranskulor som ni själva har dekorerat. Glitter och färg kombinerat med din kreativitet skapar ett julpynt som ni inte kan köpa i en affär. Personer som är intresserade av hobby, pyssel, konst och kreativt skapande kommer att hitta många roliga produkter hos oss som passar perfekt för julpyssel med barn eller vänner. Julpyssel behöver inte vara avancerat och svårt, lägg det på en lagom nivå och ha en trevlig stund tillsammans. Vi har allt ni kan behöva för att skapa perfekta juldekorationer.


Produkter

Information

Handla