insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Julkreativitet

Här hittar du produkter inför julen. Julfärger, pyssel, kreativitet, och juldekorationer.

Julpyssel för både vuxna och barn

Skapa härlig julstämning hemma genom att ägna er åt julpyssel tillsammans. Både barn och vuxna kan aktivera sig med julpyssel. Skapa med papper, tillverka olika tomtar och fina dekorationer att pynta med i hemmet och julgranen. Julpyssel med små eller stora barn? Här finns något för alla, välj från ett stort och brett sortiment för både amatörer och proffs. Ta inspiration från nätet eller kom på egna ideér till julpynt som ni kan göra. Pysslet som barnen skapar kan bli personliga presenter till mor- och farföräldrar eller något annat som de stolt kan visa upp för sina vänner. Låt kreativiteten flöda och kom i julstämning med roligt pyssel!

Skapa juldekorationer och julinredning – DIY

Vem tycker inte om julen? Skapa fina juldekorationer och stämningsfull julinredning genom att göra den själv. En populär juldekoration att tillverka på egen hand är en vacker krans att hänga på dörren. Du gör en stadig grund till kransen och den passar bra som julpynt både inomhus och utomhus. Det bästa med juldekorationer är att fantasin kan flöda fritt. Skapa enfärgade juldekorationer eller ös på med massor av härliga färger och former. Mossa, kvistar eller röda bär är naturliga inslag som sedan kan kombineras med spännande material för julpyssel från oss. Här finns det dessutom mycket som passar för barn och ungdomar, så alla vara med och pyssla något som passar dem.

Kreativt julpynt som du kan göra själv

Kreativt julpynt är roligt och ger en personlig känsla i hemmet. Skapa din egen snöglob genom att använda en kupa eller girlanger med jultema. Julpyssel med papper kan innebära mycket mer än att bara skapa sina egna julkort. Samla in material från naturen och kombinera det med ett spännande kit med julpyssel från oss. Snören, papper och låtsassnö som hjälper er att skapa en magisk stämning. Vi har alltid snabba leveranser som gör att ni kan komma igång med julpysslet på nolltid. Annat julpyssel att göra själv är små tomtar eller varför inte skapa en liten by där tomtenissarna kan få bo? Bara fantansin sätter gränserna!

 

Läs mer

Julpyssel i trä, granar och julgranskulor

Julpyssel i trä skapar många möjligheter till att få fram fina juldekorationer på bordet, i fönstret eller varför inte utomhus. Gör en egen julstjärna i trä eller roliga juldekorationer i form av julgranskulor som ni själva har dekorerat. Glitter och färg kombinerat med din kreativitet skapar ett julpynt som ni inte kan köpa i en affär. Personer som är intresserade av hobby, pyssel, konst och kreativt skapande kommer att hitta många roliga produkter hos oss som passar perfekt för julpyssel med barn eller vänner. Julpyssel behöver inte vara avancerat och svårt, lägg det på en lagom nivå och ha en trevlig stund tillsammans. Vi har allt ni kan behöva för att skapa perfekta juldekorationer.


Produkter

Information

Handla