insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Julklappar

Kreativa julklappar

Kreativa julklappar för både små och stora idéer.

Konstnär eller konstnärsdrömmar, älskar pyssel, hobby och skapande? Här finns allt för både små och stora idéer. Varmt välkommen till den perfekta julklappsbutiken för den som skapar och målar. Här finns det klappar för alla nivåer och i alla prisklasser. Klicka på respektive priskategori eller scrolla och sortera alla våra utvalda produkter. Självklart ska du även kika runt i vår butik. Här finns mer än 8500 artiklar att välja emellan!

Vi lägger till julklappar och paket hela vägen fram till jul!

Kreativa julklappar som passar både vuxna och barn

I vårt breda sortiment med produkter av hög kvalité finns det något för alla tillfällen. Ska du skapa kreativa julklappar som passar både vuxna och barn? Julklappar som man gör själv blir personliga och gör mottagarna riktigt glada. Låt barnen måla på en mugg och ni har perfekt julklapp till mormor och morfar. Kreativa julklappar kan vara att skapa ett eget fia med knuff-spel eller att måla en tavla. Kom ihåg att det även går att slå in julklappar på kreativa och fantasifulla sätt. Snören, dekorationer och detaljer som i sig själv kommer att sprida glädje och julstämning. Bläddra bland våra produkter och se vilka julklappsideer som uppstår hos dig.

Allt du behöver för att skapa egna julklappar – DIY

Börja med att bestämma dig för vad för typ av julklappar du tänker skapa själv. Oavsett vad du väljer att beställa har vi alltid snabba leveranser för dig som älskar konst och kreativt skapande. För att tillverka egna julklappar kan du behöva papper, färg, snören och mycket annat. Julklappar man kan göra hemma är exempelvis ljuslyktor, kransar eller varför inte att dekorera en tom ram och sätta i ett eget fotografi? Hos oss hittar du allt från startpaket för att gjuta i betong till set med oljefärg. Vi har lång erfarenhet inom området och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för ändamålet.

Perfekta till julklappsspelet

För många familjer är det klassiska julklappsspelet en tradition att ta på allvar. Kampen om att vinna paketen kan vara intensiv och är ofta ett inslag som lockar till många skratt. Eftersom det ska vara julklappar som passar alla kan det ibland vara svårt att komma på vad man ska köpa. Ett bra alternativ för att få till uppskattade paket är ovanliga julklappar som man själv tillverkar. Du kan exempelvis skapa ett personligt bokmärke eller kylskåpsmagneter att sätta upp, saker som de flesta hushåll har användning för men med ett personligt inslag, eftersom det är paket till julklappsspelet som du har gjort själv. Satsa på att både vinna årets julklappsspel, samtidigt som du har med det bästa paketet skapad med produkter från oss!

 

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Just nu

Tips på julklappar till mamma och pappa

Känner du också igen att du har frågat din mamma och pappa vad de önskar sig i julklapp och fått svaret att de inte vill ha någonting? Att ge bort en julklapp kan vara roligt, men väldigt svårt till den som inget vill ha. En uppskattad present kan vara att skapa en egen julklapp till mamma och pappa, istället för att köpa något färdigt. Exempelvis kan du måla en tavla eller skapa en personlig ljuslykta som kan lysa upp i vintermörkret. Hos oss hittar du lite av varje då det kommer till material att pyssla med. Vi vänder oss till personer som är intresserade av hobby, pyssel, konst och kreativt skapande, både amatörer och proffs. Välkommen till WS & Company!


Produkter

Information

Handla