insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Jul

 

Granbord

Allt för julen

Här hittar du produkter inför julen. Julfärger, pyssel, kreativitet, och juldekorationer

Gör en egen julkalender till barn

December kan vara den längsta månaden på året sett från ett barns perspektiv. Varje dag fram till julafton och jultomtens besök är en enda lång väntan. För att göra tiden lite roligare kan du göra en egen julkalender till barnen. Det kan vara allt från en kalender med små presenter och något ätbart till paket som låter barnet pyssla med små saker varje dag. Vi har ett brett sortiment med produkter som håller hög kvalité vilket kommer hjälpa dig att skapa den perfekta julkalendern. Det bästa med att göra en egen adventskalender till barn är att du helt och hållet kan anpassa den till ditt barns intressen.

Pysselkalender för barn – DIY

Tycker ditt barn om att pyssla, måla och skapa egna saker? Då är en alldeles egen pysselkalender helt perfekt. Det behöver inte vara stora saker som kräver mycket tid varje dag, utan kan vara ett julkort att fylla i färger på eller en stjärna i trä att själv färglägga. Möjlighet att skriva sin egen önskelista och skicka till tomten eller pepparkaksformar till att baka är några tips. Tomma pappersmuggar att klippa och klistra på för att göra tomtar och snögubbar kan bli både julpynt hemma eller julklapp till farmor och farfar. När du beställer material från oss har vi alltid snabba leveranser!

Kreativ jul – skapa egen adventskalender

Julen är den perfekta högtiden för att släppa lös all kreativitet som finns inom dig. Skapa en egen adventskalender och ge bort i present till en vän. Hur roligt är det inte att få en hemmagjord julkalender där det varje dag dyker upp nya överraskningar? Det kan vara ett snyggt kort som fungerar som en biljett till bio eller en liten ram med ett fotografi från en minnesvärd stund tillsammans. Vi vänder oss både till amatörer och proffs, alla ska ha möjlighet att använda bra produkter till sin julkalender. Tillverka en egen adventskalender i år och sprid glädje till nära och kära.

SparaSpara

SparaSpara

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Just nu

Granbord

Tips för hemmagjord julkalender

Att göra en egen julkalender behöver inte vara speciellt svårt. Du bestämmer själv vilken nivå du lägger dig på. En enkel pysselkalender till barn eller en avancerad till din sambo? Oavsett syfte och typ av kalender finns det mycket material att välja på i vårt breda sortiment. Häng upp 24 papperspåsar med klädnypor och fyll med favoritgodiset eller skapa en adventskalender av 24 toalettrullar som har fyllts med material för att kunna göra ett nytt typ av pyssel varje dag. En hemmagjord julkalender kan också bestå av saker du och ditt barn kan göra tillsammans vilket skapar mycket kvalitetstid varje dag fram till jul.

SparaSpara


Produkter

Information

Handla