insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Övriga Produkter

Hitta det lilla extra till dina hobbyprojekt. Välkommen till kategorin Övrigt.

Letar du efter det där lilla extra som kan ge ditt kreativa projekt det där sista piffet? På WS & Company hittar du en stor samling av diverse produkter i vår kategori "Övrigt". Här erbjuds allt från praktiska verktyg och tillbehör till förpackningar som underlättar organisering och förvaring av dina material.

I vår mångfacetterade "Övrigt"-kategori kan du hitta smarta lösningar för ditt nästa projekt. Oavsett om du söker precision i dina detaljarbeten med hjälp av pincetter, detaljfilar och frigolitskärare eller vill förverkliga en idé som kräver mer avancerade verktyg som porslinsborrar och betongvispar, så har vi det du behöver.

För att underlätta arbetet med måttning och blandning av material, erbjuder vi mätkoppar, blandpinnar och små blandkoppar för exakt hantering. Vi har även en rad olika vax för olika ändamål, som modellvax, gjutvax och Mikrokristallin-vax, vilket öppnar upp för nya möjligheter inom ditt kreativa utforskande.

Att hålla ordning på dina material  är viktigt för en smidig arbetsprocess. Därför har vi ett brett utbud av förvaringslösningar, inklusive kemtåliga plastflaskor i olika storlekar, pipettflaskor av glas, tvåldispenser och plastdunkar. Vi erbjuder även plastburkar, hinkar och genomskinliga plastburkar för enkelt och säkert förvarande av dina material.

Oavsett ditt intresse inom hobby, pyssel eller konst, så har vår "Övrigt"-kategori något för alla. Ta dig tid att utforska vårt utbud och låt WS & Company bli din partner för alla dina kreativa behov. Besök vår webbplats för att se vad vi har att erbjuda och låt dig inspireras till nya konstnärliga höjder!

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Just nu


Produkter

Information

Handla