insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Skisspennor

Köp bra skisspennor i set online 

Hos WS & Co finns ett brett sortiment av skisspennor som passar till både proffs- och hobbynivå. Vi har ett stort utbud av skisspennor i set som håller hög kvalitet. Att skissa kan innebära att man både hastigt skapar ett första utkast till en större målning liksom att måla en detaljerad illustration. Fördelen med att köpa ett set av skisspennor är att du direkt får ett varierat utbud och kan prova dig fram vad som tilltalar dig i hårdhet. Skisspennor kan användas både till att teckna, skriva och rita.

Grafitpennor från Derwent och Faber-Castel

Två av de mest efterfrågade märkena på grafitpennor är Derwent och Faber-Castell. Derwent tillverkar grafitpennor i hela den svarta färgskalan – från 9H som är mycket skarp till 9B vilket är skisspennor med en mörk färg. De håller hög kvalitet och kommer inte att göra dig besviken. Faber-Castell tillverkar 16 olika grader av hårdhet och pennorna användas till alla tänkbara tekniker. Företaget har en lång historia och grundades redan 1905, idag är man en av de mest populära återförsäljarna på marknaden. Genom att välja något av våra välkända märken kan du vara trygg i att du får riktigt bra skisspennor.

Skapa konst med fina blyertspennor – svarta och färgade

Fina blyertspennor är ett fantastiskt bra val för dig som vill skapa olika typer av konst eller vacker skrift. Det finns pennor i färg samt i olika svarta och gråa nyanser. Med svarta blyertspennor kan du skapa effektfulla skisser genom att jobba med nyansskillnader. Färgen kan ge teckningarna ett helt nytt liv. Ett tips är att ha fina blyertspennor som är både svarta och färgade, då kan du enkelt variera dig och måla det som du för känner för just den dagen. Först en skiss med svart och sedan fylla den med levande färger. Låt din kreativitet flöda och skapa vacker konst med skisspennor.

Läs mer

Blyertspennans historia – vad är blyerts?

Blyertspennan uppfanns år 1795 av en fransk officer med namnet Nicolas-Jacques Conté. Han hade lärt sig att förädla grafit och på så sätt omvandla det till blyertspennor. Grundidén till träpennor kom flera hundra år tidigare, men den moderna varianten av blyertspennor som vi idag känner till, den uppfanns av Conté. Blyerts är med andra ord förädlad grafit som finns i flera olika  hårdheter och som hela världen använder sig av. 9B är den mjukaste och mest mörka medans och 9H är den ljusaste men även hårdaste varianten av blyertspenna för teckning. Genom att lära dig mer om hårdhet hos skisspennor kommer du lättare kunna hitta din favorit bland bra skisspennor.


Produkter

Information

Handla