insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Uni Posca Marker (Poscapennor)

Uni Posca är en heltäckande marker som fäster på de allra flesta ytor, en toppenpenna helt enkelt som kan användas till mängder av kreativa projekt. 

En mångfasetterad akrylpenna

Då Uni Posca är en vattenbaserad akrylpenna blöder den inte genom ditt papper, den är även heltäckande vilket gör att du kan arbeta med de olika kulörerna i lager-på-lager och på många olika typer av ytor såsom papper, sten, tyg, glas, metall, trä, plast, betong, gips och keramik/porslin. För att pennan ska bli permanent på glas, keramik och porslin bränns föremålet i ugn i 160°C.

Många användare världen över

När färgen torkat blir den ljusfast, på blanka föremål kan färgen tvättas bort såvida den inte bränns i ugn, och på porösa föremål blir den permanent. Den har ett brett spann av användare världen över och används till många typer av kreativa projekt såsom illustrationer, graffiti, pyssel, hantverk och för akvarell-och akrylkonstnären som vill lägga till täckande detaljer på sina verk. Uni Posca finns i olika storlekar och utföranden och serien omfattar mängder av kulörer där täckgraden från vit till svart är av högsta kvalité.  

Poscapennor uni posca marker

 

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

 


Inspiration med Posca

Målade stenar

måla med poscapennor på sten

Här har vi målat mönster på stenar. De smala poscapennorna, 0,7 mm, är perfekta för att göra mindre detaljerade prickar, mönster och texter med.  Vi har använt pennan White 0,7 mm - art.nr 2202 och black 0,7 mm art.nr 2201. Färgen fastnar toppenbra på sten och betong.


 


Produkter

Information

Handla