insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Markers och Tuschpennor

Vad finns det för typ av markers?

Markers är en omtyckt typ av penna som finns i många olika utföranden. En alkoholbaserad marker blir något transparent och passar därför dig som vill skapa mjuka övergångar och kombinera olika färger genom lager på lager-teknik i dina illustrationer. En vattenbaserad marker är heltäckande och passar därför dig som arbetar med opaka fält i dina illustrationer, eller för dig som vill använda pennan på andra typer av underlag som exempelvis betong, porslin, kartong och tyg. Vi har även akvarellmarkers, pennor som ger effekten av riktig krom, överstrykningspennor och mycket mer.

Bra tuschpennor med dubbelspets – tunna & smala

En smart lösning är tuschpennor med dubbelspets, alltså att det finns en spets att måla med i båda ändarna av pennan. Bredden på spetsen skiljer sig, en ände har en tunn och smal spets och den andra spetsen är något tjockare. Tuschpennorna har ett brett användningsområden och passar bra för både vuxna och barn, särskilt om ni vill skapa och teckna tillsammans. Vi erbjuder tuschpennor från populära varumärken som Copic Ciao, ProMarker, Uni Posca och Pilot Pintor.

Fina tuschpennor för konst – teckna som ett proffs

Tuschpennor är lätt att lära sig använda och det går att lära sig teckna som ett proffs. Tjockleken på tuschpennor går att hitta från väldigt smal udd på 0,05 mm och uppåt. Tillverkarna av dessa typer av pennor är många och här finns Markers set, W&N markers och mycket mer. Det gör skapandet lekande lätt för både amatörer och proffs. Gör snabba skisser och fyll sedan i med färg. Med rätt tuschpennor går det att omvandla tankar, ideér och bilder från huvudet till uttrycksfull konst på pappret. Prova dig fram och släpp lös skapandet till nya nivåer.

Läs mer
Just nu

Set med markers och tuschpennor

Färdiga set är perfekta att köpa för den som inte har någon utrustning sedan tidigare. Seten innehåller en variation av färger och pennor som ger dig en bra grund att utgå ifrån. Med markers och tuschpennor kan du sedan göra allt från färgläggning, teckningar och skisser till att måla på olika typer av material som keramik, glas, porslin och betong. Det finns ett brett sortiment av markers beroende på vad du har för behov och vad du vill skapa. Här finns något för alla!


Produkter

Information

Handla