insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hobbypennor

Pennor till att måla på många olika material

Pennor till hobby. Vad vi tycker skiljer en hobbypenna mot vanliga markers är mångsidigheten hos pennan. I den här kategorin hittar du pennor som oftast fungerar utomhus, kan målas med på i princip alla olika material och är väldigt enkla att använda. Att vi kallar dem hobbypenna betyder alltså inte att de har sämre egenskaper. De flesta har riktigt bra ljusäkthet (bleknar inte), mycket bra vidhäftning och är täckande.

Dessa markers gör sig lika bra på egen hand och är perfekta komplement till dina färger. Ett bra exempel på detta är Chalky Finish-pennan som är en marker med otroligt många användningsområden. Den ger en helt matt yta som är väderresistent och slitstark. Eftersom den är till för att ritas och skrivas med både ihomhus och utomhus har den även ett mycket gott skydd mot UV-ljus vilket betyder att den håller färgen. Dessutom är färgen i markern opak vilket gör att du inte behöver rita flera gånger.

Andra typer av pennor som hamnar i denna kategori är porslinspennor, textilpennor och andra specialare. Det här är pennor som klarar av att tvättas och diskas i maskin.

Läs mer


Produkter

Information

Handla