insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Glaspennor, Porslinspennor

Köp bra och billiga porslinspennor online

glaspenna porslinspennaDet ska vara lätt och roligt att måla, skissa och färglägga på glas, keramik och porslin. Vi på WS & Co har ett brett sortiment av bra och billiga glas- och porslinspennor online. Att tillverka sina personliga muggar eller smycka porslin är ett uppskattat pyssel av både stora och små. Med våra glas- och porslinspennor skapas en någon transparent finish. Låt det torka i cirka åtta timmar och bränn sedan i vanlig hushållsugn 40 minuter på i 190 grader. Efter detta är färgen så pass tålig att du kan diska glaset eller muggen i diskmaskinen. Prova själv! Det är både enkelt och roligt att skapa egna muggar och glas.

Lär dig skriva på glas med fina glaspennor

Allt du behöver för att komma igång är någon form av rent glas och en glaspenna, sedan är det bara att släppa loss kreativiteten. Du kan till exempel använda dig att kalligrafi, en konstform med skrift, och skriva vackert på glaset. Antingen för att ge ditt glas en mer personlig touch, eller perfekt som present. Andra möjliga användningsområden är till exempel att skapa mer ordning och reda blad kökets glasburkar, med en tydlig skrift eller färgläggning. Glaspennor är lätta att använda och uppskattat av hela familjen. I vårt sortiment finns pennor i alla tänkbara färger. 

Skapa konst med porslinsmålning och glasmålning

Det finns många olika användningsområden för porslinsmålning och glasmålning. Kanske vill du göra kaffemuggar eller tekoppar mer personliga? Dekorera krukor och ljuslyktor? Eller färglägga skålar och glas med vackra mönster? Detta passar utmärkt som en uppskattad personlig gåva till någon som du tycker om. Det kan också vara en minnesvärd och unik present från ett barnbarn till sina mor- eller farföräldrar. Släpp loss er kreativitet och börja skapa. Det är lätt att komma igång med att måla på porslin och glas.

Läs mer

Pennor för att skriva och måla på glas, porslin och keramik 

Glas- och porslinspennor påminner om tuschpennor som används direkt på glaserade ytor. Pennorna har en smal och fin spets vilket gör att de även kan användas till att skapa väldigt detaljerade dekorationer. Vid användning av pennor för att skriva och måla på glas, porslin och keramik gör du såhär:

  1. Måla, skriv eller skissa direkt på glaserade ytan.
  2. Låt torka i 8 timmar.
  3. Bränn i hushållsugn på 190 grader i 40 minuter.
  4. Klart!

När färgen har bränts i ugnen kan du börja använda ditt målade objekt. Med hjälp av bränningen så tål mönstret att diskas för hand och i diskmaskin utan att försvinna. Att måla på porslin är riktigt roligt, testa själv du också!


Produkter

Information

Handla