insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Winsor & Newton Fineliners

Fineliner från Winsor & Newton

Till traditionell teckning eller tillsammans med vattentekniker. Dessa fineliners från W&N är optimerade för att rita och skissa på alla färdighetsnivåer.

En penna att lita på

Det sista man vill tänka på när man tecknar och ritar är redskapet, i det här fallet pennan. Den ska bara fungera och det är precis det en fineliner från Winsor & Newton gör. Den erbjuder en god komfort vilket gör att du kan arbeta länge. Ett ljusäkta bläck gör att dina verk står sig och inte bleknar med tiden. Du får en stor variation av möjligheter genom att pennan även är vattenfast. Det i sin tur betyder att du kan använda den tillsammans med till exempel akvarelltekniker och tuschpennor som till exempel ProMarkers.

En annan viktig del när det gäller pennor är flödet. Bläcket måste vara konsekvent, pålitligt och ha ett jämnt flöde. När man är mitt i en idé vill man inte bli avbruten av att pennan inte hinner med. Det behöver du inte vara orolig över om du väljer den här finelinern.

Att pennan sedan har en minimalistisk snygg design är bara ett plus i kanten. Den gör sig väldigt snygg på arbetsbordet när du är färdig och inbjuder till att börja skapa någonting nytt.

Läs mer


Produkter

Information

Handla