insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Fineliners och fiberspetspennor

Köp fineliners i set online

Fineliners är väldigt populär typ av penna, ofta med filt- eller fiberspets, som används mestadels för ritningar och skisser, men också i skrift. En fineliner ger en mjukare känsla jämfört med en traditionell kulspetspenna. Med spetsar ända ner till 0,05 mm är det fullt möjligt att hantera de mest detaljrika projekten. Det är allra vanligast med svart bläck, men vi har också modeller i olika färger, dessa säljs även i set. Tack vare det vattenbaserade bläcket går det inte igenom pappret eller syns på baksidan. Man kan rita med mycket jämna och fina linjer och skapa tydliga konturer.

Rita och skissa med fiberspetspennor

Att rita och skissa är för många både en hobby och ett sätt att slappna av. Fineliners är ett populärt val att använda sig av för många som uppskattar att rita och skissa med hög precision. Det är fullt möjligt att skapa fantastiska skisser och teckningar med enbart bra finelines, men dessa kan också användas som ett verktyg för att förstärka konturer i exempelvis en akvarellmålning. Tänk på att alltid låta färgen torka ordentligt innan du använder fineliners på målningen. Hos oss på WS & Co hittar du fineliners av hög kvalitet till bra priser, välkommen att testa om du inte har gjort det tidigare.

Fina fineliners från UNI Pin och Winsor & Newton

Hos oss hittar du fineliners från välkända varumärken som UNI Pin och Winsor & Newton – två tillverkare av pennor som står för produkter av hög kvalitet som passar både på hobby- och professionell nivå. UNI Pin har nio olika spetsbredder på sina fineliners. Oavsett kunskapsnivå kan du välja en fineliner från Winsor & Newton, dem kan användas av alla. Pennorna har en väldigt hög komfort vilket gör den optimal att användas också av yrkesverksamma, de har dessutom en väldigt stilren design. Om du söker finelinerpennor som alltid presterar på topp är UNI Pin eller Winsor & Newton ett självklara val.

Läs mer

Vad är fineliners?

Fineliners är pennor med en mycket tunn spets som ger fina linjer och har ett snabbtorkande bläck. Detta gör att bläcket inte smetas ut på pappret. Bläcket är även vattenfast och står emot UV-ljus på ett bra sätt. Varje penna har en angivelse i millimeter som visar vilken bredd spetsen har, tänk på att linjens bredd är ännu tunnare än spetsen. I och med att de skapar så tunna linjer är pennorna populära att användas av yrkesverksamma som exempelvis arkitekter. Tänk inte på att trycka för hårt vid användning av fineliners, det skadar spetsen och minskar livslängden drastiskt. Välj bredd på spetsen utifrån användningsområde. För den som vill ha fler alternativ finns det färdiga set med fineliners där du får ett antal pennor med olika bredd.


Produkter

Information

Handla