insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Markers och Pennor

Pennor för att måla och teckna – köp online

Här hittar du allt som behövs för att teckna och skissa. Pennorna kan användas till exempelvis modellteckningar, illustrationer, mangateckningar, konst och detaljmålning. Att måla med pennor är en trevlig aktivitet som passar alla åldrar. Vi har material som passar både den som är professionell konstnär och för den som har det som hobby. Prova på kalligrafi eller låt barnen måla på porslinsmuggar som blir uppskattade presenter att ge bort. Hos oss finns ett  brett utbud där det enbart är fantasin som sätter gränsen för vad som kan skapas.

Set för både nybörjare och proffs

Att köpa färdiga set är väldigt bekvämt och framförallt får du många passande produkter som följer med. Hos WS & Company finns färdiga set av olika pennor som akvarell, fiberspets, färgpennor och mycket mer. Nybörjare använder sig ofta av mer generella pennor som fungerar till ett brett användningsområde medan de mer professionella har siktet in på särskilda pennor som kräver mer av användaren. Att teckna är en hobby utan några krav, det viktiga är att du får utlopp för din kreativitet och har kul när du skapar.

Blyerts och tusch – pennor med fin färg

Att använda pennor av blyerts i kombination med pennor med tusch kan skapa spännande effekter och fantastiska teckningar. Blyerts är tacksamt att arbeta med eftersom det går att vara väldigt lätt på handen så att linjerna efter blyertsen blir tunna, det går även lätt att både sudda bort helt eller täcka över med tusch om det behövs. Tusch behöver inte vatten eller andra förberedelser utan är bara att sätta igång och använda direkt. Pennorna kan användas av både stora och små, se bara till så att korken sitter på ordentligt efter användning, annars torkar pennorna.

Behöver du block och papper? Klicka här.

Paintmarkers promarkers och pennor

 


 

 >

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Just nu

Speciella pennor för dig som vill ha något extra

Vi på WS & Company har lång erfarenhet av pennor och markers, vi hjälper gärna till med att hitta det som du söker. Ibland finns det tillfällen när man vill ha en lite mer speciell penna. Det kan exempelvis vara för att få till någon särskild effekt vid sitt kreativa skapande eller vid ett speciellt tillfälle. Kanske till första dagen på ny utbildning eller nytt jobb? Eller som en present att ge bort? Utgå från ditt behov och hitta en ny favoritpenna. Våra pennor håller hög kvalitet och kan köpas till riktigt bra priser.


Produkter

Information

Handla