insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Schabloner

I vår kategori av schabloner för dekoration och målning finns det många alternativ att välja mellan. Här hittar du flera olika typer som kan passsa dina behov. Om du letar efter en självhäftande schablon, även känd som flexschablon, en 3D-schablon eller en screentryckschablon, så hittar du dem i de andra kategorierna under Schabloner & Stenciler.

Schabloner kan användas till en mängd olika ändamål och ger möjlighet att dekorera möbler, väggar, skapa mönster på canvastavlor, förnya loppisfynd, piffa upp en kruka eller egentligen vad som helst. Du kan applicera färg med hjälp av en schablonpensel eller en svamp. För att skapa imponerande 3D-effekter kan du prova att applicera färgen med en målarkniv för att få ett tredimensionellt avtryck. Om du önskar ett tjockare mönster kan du utforska kategorin 3D-schabloner där vi har samlat tjockare schabloner för dessa tekniker.

I denna kategori har vi samlat alla "vanliga" schabloner med en mängd olika mönster. Du kan hitta dekorativa mönster, blommor, texter och andra fina motiv som passar dina projekt och idéer. Om du behöver olika tillbehör så finns de samlade i kategorin Tillbehör, där kan du hitta allt du kan tänkas behöva för att få bästa resultat. Spana gärna in våra självhäftande schabloner också.

Läs mer


Produkter

Information

Handla