insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Fimo Professional Svart

Utförsäljning, produkten utgår ur sortimentet.


Fimo Professional SVART är en ugnshärdande lera av hög kvalitet. Perfekt för smyckestillverkning, mindre figurer, miniatyrdetaljer mm.

Fimo Professional är en lera av premiumkvalitet. Den är mycket smidig och exakt att arbeta med och håller formen (exceptionell dimensionsstabilitet). Tack vare dessa egenskaper kan leran även användas till mycket högdetaljerade projekt. Rekommenderas för konstnärer, experter, specialister och dig som vill ha en riktig kvalitétslera.

Figurerna / smyckena härdas i hushållsugn 110 °C i 30 minuter (ej microvågsugn). Förpackningen är återförslutningsbar. Fri från ftalater

Vikt 85 g

Fimolera


WS Kommentar: Det går alldeles utmärkt att måla på fimolera efter bränning i ugn. De flesta akrylfärger och hobbyfärger fungerar som t.ex Multi-Surface och PatioPaint. Prova även att lacka med någon av våra lacker. Perfekt för att göra små "blompinnar" med figurer på, smycken och andra smådekorationer. En superrolig lera att arbeta med.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer
4652

Produkter

Information

Handla