insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Bronze Metal DAS Smart Polymerlera, 57g

DAS Smart, ugnshärdande polymerlera som efter härdning blir mycket motståndskraftig, hård och slittålig. Perfekt för att skapa smycken och små konstverk.

Denna lera är enkel att forma, både med händerna och med olika typer modelleringsverktyg, men ändå idealisk för precisionsskapningar tack vare att den håller formen, även vid små detaljarbeten, både före och efter härdning.

Utöver att leran är lätthanterlig levereras den även i en smart dubbelförpackning. Totalvikten är 57 gram, men uppdelad i två mindre behändiga block på 27,5 gram vardera. Detta gör att du inte behöver öppna hela förpackningen på en gång vilket ökar livslängden på leran.

I serien Smart finns även många verktyg att tillgå för att göra ditt lerskapande ännu enklare och roligare. Några exempel på detta är lermaskin, kavel, modelleringsverktyg, lack och flera andra smarta tillbehör.

Härda leran i max 130°C upp till 30 minuter. Om du vill fortsätta att bygga på med nya detaljer efter härdning går det utmärkt att ugnshärda den igen.

Finns i många olika färger samt metallic, glitter och 4 st specialfärger.

 

Färg: Bronze Metal
Mängd: 57 gram
EAN: 8000144005086

DASTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer
783-75

Du kanske också gillar
Produkter

Information

Handla