insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

DAS Smart Polymerlera

En riktigt smart ugnshärdande lera

Smycken, små bakverk, figurer eller någonting helt annat litet, med DAS Smart får du en tålig och hård design som håller länge. Leran har en fast, men formbar konsistens. Den håller formen både under modelleringen och efter härdningen i ugn. Efter leran torkat helt kan du slipa, borra, måla och modifiera den ytterligare. För att förhöja finishen finns det lack i samma serie.

Polymerlera i många olika färger samt glitter, metallic och granit. Totalt 45 st

I serien rymmer hela 33 olika standardfärger. Dessa olika färger går att blanda med varandra vilket betyder att det nästan inte finns någon begränsning hur många kullörer du kan få till. Dessutom finns det 4 st glitterleror för dig som vill sätta lite extra bling på dina verk samt 4 st härliga metallicfärger och även 4 st specialare som innefattar bland annat en som är självlysande och en som ser ut som granit. Ytterligare något DAS Smart sticker ut med är den smarta förpackningen. Som många andra polymerleror är mängden 57 gram, men den här kommer i två st. förpackningar á 27,5 gram. Detta gör att du slipper öppna hela förpackningen och det gör att den oöppnade leran håller sig mycket längre tid om du inte använder den.

Många verktyg till lera

Tillbehören är många. Lermaskin, extruder, varnish och flera olika lerverktyg är några av tillbehören som förenklar ditt skapande. Detta är bara de som ryms under märket DAS. Du hittar även mängder med verktyg till lera från andra tillverkare här hos oss på webben eller i vår butik i Linköping. Vad vill du skapa? Läs vidare under artiklarna och få ännu mer inspiration.

Läs mer


Produkter

Information

Handla