insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kurser

Kreativa kurser

Kurser 2023 Linköping betong resin m.m.

På den här sidan hittar du alla våra kreativa kurser i Linköping samt onlinekurser. Du bokar enkelt din tid genom att välja kursen du är intresserad av samt vilket datum du önskar. Detta hittar du under rullisten i varje artikel. Välkommen på en riktigt kreativ och härlig kursupplevelse hos oss på WS och Company. Med hjälp av smarta upplägg, gedigen kunskap och fantastiska kursledare vågar vi lova dig att du får en kursupplevelse utöver det vanliga.

Vi på WS har hållit kurser i över 11 år. Utöver detta startade vi själva upp som en tillverkande verksamhet där vi arbetade med allt inom gjutning. Dessutom har vi drivit webbutik och därmed support inom dessa områden i över 10 år. Kommer du på kurs hos oss får du ta del av gedigen kunskap som håller i praktiken.

Betongkurs i Linköping

Vi erbjuder olika betongkurser som passar dig som är nybörjare upp till dig som gjuter mycket. Här finns alltid någonting att lära om det så är att våga komma igång med gjutning, gjuta bänkskivor eller gräva dig djupt ner i betongkunskapen om ytbehandlingar, tillsatsmedel och material. Se artiklarna, Betongkurs 2x3 timmar, Helgkurs Betong och gips, Betongkurs 8 tillfällen eller Betongteori för att hitta din favorit.

Effektmålningskurs

Skapa patina, färglägg, måla med vax eller prova och hitta nya favoriter ur vårt smörgåsbord av färger, vaxer, patinor och andra målarmedium. Det här är en kurs för dig som vill kunna få till det ”lilla extra” på dina gjutna alster, upcycla dina loppisfynd eller sätta en egen touch på nästan vad som helst.

Kroppsavgjutningskurs

Skapa minnen för livet eller bygg egna skulpturer med en människa som mall. I kursen kroppsavgjutning lär du dig allt från att gjuta av händer till större områden så som torso, gravidmagar och mycket annat. Det här är en kurs för dig som är nybörjare och för dig som har hållit på ett tag. Vi arbetar på levande modeller likt kroki.

Skapa gjutformar

Hur ska man tänka när man skapar en gjutform, hur använder man egentligen latex och vad är det för speciellt med silikon? I den här kursen lär du dig det mesta om att tillverka egna formar att gjuta i. I kursen lär du dig även om gjutmaterial som betong, gips och resin.

Resinkurs

Vill du gjuta smycken, eller har du större planer och vill lära dig mer om att gjuta rivertables. Det här är en baskurs i resin där man får prova en del själv, men framförallt lär du dig om olika typer av resin, gjutformsmaterial, luftblåsor, infärgning, säkerhet och många nödvändiga tips och trix som vi tycker alla borde veta som använder sig av härdplastprodukter.

Onlinekurser m.m.

Vi har många fler spännande kurser på gång under 2023. Har du en önskan om en egen kurs eller ett event? Hör av dig till oss. [email protected] - tfn. 013-4742470

Läs mer


Produkter

Information

Handla