insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Polycolor Maimeri

Polycolor, mångsidig och helt matt vinylfärg för både inomhus och utomhus.

Maimari Polycolor är en mycket högpigmenterad färg som bildar en helt matt, mycket stark och väderresistent yta på i princip alla material. Färgen används så väl för att skapa väggmålningar som att dekormålning av många olika typer. Passar mycket bra för att måla på tegel, betong, gips, trä, metall, tyg, målarduk och mycket annat.

Färgen är mycket högteknologisk och motståndskraftig. Färgfilmen är mycket elastisk och klarar därför temperaturväxlingar och väderpåverkning mycket väl. Pigmenten är ljusbeständiga (tål UV-ljus väl utan att blekas lätt) och dessutom är det mycket rikligt med pigment i färgerna. Så pass att burkarna på 140 ml räcker till att täcka hela 4 m2. Ett penseldrag täcker väldigt bra! Tack vare detta blir även PolyColor en mycket prisvärd färg.

Mycket dryg färg, 140 ml räcker till hela 4 kvm!

PolyColor finns i 54 olika färger, med mycket god opacitet. I serien finns även 7 st metallicfärger, även dessa är oförändliga i väder och vind. Samtliga färger är blandningsbara med varandra och alla har samma härligt krämiga rika konsistens och kropp. Egenskaperna hos färgerna kan ytterligare förändras med olika akrylmedium.

Polycolor är helt matt och reflekterar inget ljus

Färgerna är mycket klara och starka och enkla att måla med. Om man behöver ha en mer lättflytande konsistens går det utmärkt att späda färgen med vatten. Torkar fort och är även idealisk för målning av stora ytor då färgen är mycket jämn.

Alla färger i serien är överlackningsbara med spraylack ur samma serie. Lacka när färgen ska användas på ytor som utsätts för slitage som t.ex möbelytor, hallväggar, köksväggar, föremål som brukas och hanteras ofta, bordsskivor mfl. områden. Lackerna i serien heter Polycolor Film och finns i 3 st. glans. Matt, satin och blank. Även dessa är anpassade för utomhusbruk och inomhusbruk.

Om du ska skapa konstverk utomhus, måla stora ytor, en möbel eller sätta färg på någonting helt annat som du vill ska bestå är Polycolor ett riktigt bra val.

För färgkarta, klicka här.

Polycolor

Läs mer


Produkter

Information

Handla