insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Artist Acrylique Sennelier

Finaste akrylfärger, Artist Acrylique

Denna akrylfärg håller absolut högsta artistkvalité med singelpigment vilket ger ingen, eller nästan ingen, skillnad efter torkning. 

Senneliers mål med Artist Acrylique var att skapa en äkta akrylfärg med samma konsistens och återgivningskapacitet som deras extra fina oljefärger, och de lyckades. Konsistensen i färgen är krämig, pastos och rik vilket gör det tacksamt att arbeta med strukturer. Önskade penseldrag och målarknivsmärken stannar upp och sjunker inte ihop.

Många valmöjligheter och färgkulörer

Serien erbjuder hela 120 nyanser vilket gör valmöjligheterna av kulörer nästan oändliga. De allra flesta av dessa är så kallad singelpigmentsfärger. Detta gör att färgen ser i princip lika ut både före och efter torkning och den är stabil över tiden. Pigmentsinnehållet är naturligtsvis mycket högt och här finns kulörer som gjort Senneliers oljor berömda. Färgschemat innehåller alla de traditionella färgerna och några specialfärger som t.ex. iriserande metallicfärger och 4 st färger som ändrar färg beroende på betraktningsvinkel.

Alltid absolut högsta kvalité

Ljusbeständighet, konsistens, färg, mättnad, PH och torkningstid är naturligtsvis minutiöst kontrollerade och optimerade. Alla färger i serien överenstämmer även med ASTM (American Society for Testing ana Materias) standard D4236 om toxicitet och säkerhet. Färgerna uppfyller även ASTM D5098-standarden vilket vittnar om dess ljusfasthet. Det här är kvalitetsstämpel som garanterar att dina verk står sig över tid.

Sennelier akrylfärg kan användas med alla tekniker som akrylmåleri erbjuder och även i kombination med andra tekniker så som pastell, kol, bläck och den kan även användas utomhus. Akrylfärgen har god vidhäftning på ytor som målarduk, papper, trä, tyg, cement, gips och vissa plaster och metaller. Du kan använda den med pensel, målarknivar, svampar eller varför inte direkt med fingrarna. Den här färgen låter dig tänka på ditt skapande, inte vad färgen klarar av. Skapa vad du vill, var du vill. Utan lukt, ingen krackelering, icke gulnad, vattenbeständig.

Läs mer


Produkter

Information

Handla