insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Airbrush

Köp rätt färg till airbrush

Målning med airbrush är en metod som uppskattas av både nybörjare, hobbykonstnärer och proffs. Airbrushen drivs med hjälp av tryckluft från en kompressor och en manöverventil på sprutan reglerar blandningen av färg och luft. Med ventilen kan du reglera färgens täthet och bredd.

Det är viktigt med en färg av hög kvalite – hos oss kan du välja mellan drygt 30 olika kulörer av flytande akrylfärg från Liquitex som passar utmärkt till airbrush. Färgen, som är av studiokvalitet, klumpar sig inte och är vattenresistent efter torkning. Av konstnärskvalitet hittar du bland annat färgen High flow från serien GOLDEN. Den finns i många kulörer och är uppskattad av både proffs och amatörer.

Utrustning och tillbehör

Förutom en airbrush, sprutan som tidigare kallats luftpensel och aerograf, och färg behöver du flera andra tillbehör för att kunna utöva din hobby på bästa sätt. Att ha bra tillbehör kan vara avgörande för ett lyckats slutresultat. Hos WS & Company hittar du blank maskeringsfilm som hjälper dig att få en optimal position på stencilen. Den är självhäftande och fastnar inte permanent.

Vi erbjuder också airbrushblock med extra slätt specialpapper, anpassat för olika tekniker inom airbrush och Airbrushmedium. Ett medium är betydligt bättre än vatten eftersom det är akrylbaserat och inte späder ut akrylbasen på samma sätt som vatten gör, vilket innebär att färgen behåller sina goda egenskaper. Med ett medium kan du använda i princip vilken akrylfärg du vill till din målning med airbrush.

Rengöring för airbrushsprutor

Ett nödvändigt moment är att ta hand om sin utrustning och sköta rengöringen ordentligt. Undvik att färgrester lagras successivt i munstycket. Ta isär munstycket regelbundet och rengör med en borste och medel. Du behöver även dra ut nålen och rengöra den, men var försiktig så att du inte böjer den!

Till din hjälp erbjuder vi penseltvätt från Liquitex som passar särskilt bra för airbrush. Vi har även en rengöringsspray som löser färgrester på din airbrushspruta.

Läs mer

Airbrush som hobby

En teknik med stort användningsområde. Airbrush kan användas på allt från papper, tavlor och modeller till motivlackering, naglar och kroppsmålning. Det går att få ett väldigt levande och häftigt slutresultat beroende på exempelvis vilket lufttryck du har och hur avståndet är till ytan som målas. Allt detta gör du på fri hand!

Oavsett om du är amatör eller proffs finns det något inom airbrush som passar dig. Satsa på kvalité till bra pris, välkommen att handla hos oss!


Produkter

Information

Handla