insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Konstnärsmaterial

Konstnärshandel på webben och butik i Linköping

Vi erbjuder konstnärsmaterial från väl utvalda och kända varumärken, på webben och i vår butik i Linköping. Här hittas det mesta för dig som målar akvarell, olja, akryl eller tecknar.

Akvarellfärg

Till akvarellmåleri har vi flera olika kvaliteter på färger. Från professionella färger som Winsor & Newton Professional till St: Petersburg White nights och Cotman. Vi har både block och lösa akvarellark från Arches, Dekorima, Saunders, Bockingford, Clairefontaine med flera. Här finns även tillbehören. Behöver du en tom akvarellåda, maskeringsvätska, ett akvarellmedium, natursvamp, klisterremsa eller något annat tillbehör finns självklart även det också.

Oljefärg

Målar du med olja så finns det du behöver hos oss. Från artistkvalitet som Beckers A till studiokvalitet som Winton. Vi har även vattenbaserad oljefärg för dig som är med på oljemålningskurser på t.ex Folkuniversitetet eller Medborgarskolan. Här brukar Artisan från W&N vara ett populärt val. Vi har även ett brett sortiment av oljefärgmedium och alla tillbehör som svinborstpenslar, syntetpenslar, penseltvätt och paletter. I tiden ligger nu att använda mer skonsamma medium till oljemåleri och självklart finner du helt luktfria och mer miljövänliga motsvarigheter till de traditionella.

Akrylfärg

Från nybörjare till proffs, här finns alla typer av färger och förnödenheter.  Vi har akryl från Maimeri, Winsor & Newton, Maimeri, GOLDEN m.fl. Från absolut toppkvalitet som GOLDEN paints till riktigt vass studiokvalitet som t.ex Maimeri Acrilico och självklart även klassiska akrylfärger som Galeria. Likt oljefärg och akvarellfärg finns här även allt du behöver i form av penslar, medium (som t.ex populära pouring medium), block och papper.

Målarduk

Stora och små, med 3D-ram eller vanlig traditionell, Linne och bomull. Vi har ett brett utbud av färdigspänd duk eller duk på metervara av alla kvaliteter. Våra färdigspända dukar finns från mycket små upp till 150x100 cm och i alla möjliga storlekar däremellan. Kom in och se vårt stora sortiment.

Skissa och Rita

Om du så letar efter skisspennor i olika hårdheter, färgpennor, akrylpennor eller tusch så har du hittat rätt. Vi har pennor och tillbehör från bland annat Faber-Castell, Küelox & Derwent. Vi har även ett stort utbud med skissblock och ritblock i alla kvaliteter. Använder du fine-liners eller markers finns även det till riktigt bra pris.

Övriga konstnärsmaterial

Vi har tillbehören och kringutrustningar från staffli till kilram. Här finns det mesta och saknar du någonting, hör av dig, till oss eller välkommen in till Linköpings konstnärshandel och prata med vår kunniga personal.

 

 

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna


Produkter

Information

Handla