insert_emoticon
local_shipping
 • Snabba leveranser

 • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Vakuumformningstjänster för gjutformstillverkning och design

Vi på WS och Comnpany är stolta över att erbjuda högkvalitativa och prisvärda termoformningstjänsterför både företag och privatpersoner. Med vårt tekniska kunnande och konstnärliga inslag har vi utvecklat en unik process som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar för gjutformstillverkning och design, samt andra relaterade områden.

Termoformningsmaterial för olika behov

Våra vakuumformningstjänster använder sig av en mängd olika termoformningsmaterial, inklusive HIPS, PETG och HDPE. Dessa material är kända för sina många fördelar, såsom låg vikt, god kemisk resistens och hög slagstyrka. Deras flexibilitet och mångsidighet gör dem perfekta för en rad olika tillämpningar inom gjutformstillverkning och design, samt för andra branscher som fordonsindustrin, förpackningsindustrin och medicinteknik.

PETG och HDPE är dessutom livsmedelsgodkända material, vilket innebär att vi kan hjälpa till att skapa formar för mat, choklad och liknande produkter. Detta gör våra tjänster ännu mer mångsidiga och användbara för en mängd olika branscher och behov.

Unik process för skapande av huvudmodeller

En av de viktigaste fördelarna med att använda våra vakuumformningslösninga är vår unika process för att skapa verktyg, som vi kallar "huvudmodellen". Istället för att använda traditionella metoder med aluminium, har vi utvecklat en innovativ sammansättning av material som möjliggör skapandet av mycket precisa och kostnadseffektiva modeller. Denna metod kombinerad med vår avancerade CNC-teknik säkerställer att våra kunder får exakta och högkvalitativa gjutformar och design för sina projekt.

Vad kan man göra med en vakuumformningsmaskin?

Vakuumformning är en mycket mångsidig teknik som används för att skapa en mängd olika produkter och komponenter. Med en vakuumformningsmaskin kan man bland annat:

 • Skapa gjutformar för konst, design och hantverk.
 • Tillverka fordonsdelar, såsom instrumentpaneler, kåpor och inredningskomponenter.
 • Producera förpackningar för mat, elektronik och andra konsumentprodukter.
 • Tillverka medicinska utrustningsdelar och proteser.
 • Forma plastdelar för leksaker, möbler och hushållsartiklar.
 • Tillverka skyltar och reklammaterial för både inomhus- och utomhusbruk.
 • Skapa specialanpassade kapslingar för elektronik och tekniska apparater.
 • Forma prototyper och småskalig produktion för produktutveckling och testning.
 • Tillverka formar för formsprutning, pressning och andra tillverkningsprocesser.

Vakuumformningstekniken är mycket anpassningsbar och kan användas för att skapa komplexa former och detaljer med hög precision. Detta gör den idealisk för en mängd olika branscher och användningsområden.

Vårt engagemang för kvalitet och service

Vårt företag är baserat i Linköping, men vi betjänar kunder över hela landet och internationellt. Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabb leverans för våra vakuumformningstjänster, utan att kompromissa med kvalitet eller precision.

Vi är engagerade i att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse och arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och förväntningar. Vår erfarna personal är alltid redo att erbjuda tekniskt stöd och rådgivning för att säkerställa att våra kunder får de bästa möjliga resultaten från våra tjänster.

Kombination av vakuumformning, laserteknik och CNC-maskiner

En av våra styrkor är vår förmåga att kombinera olika tekniker för att erbjuda heltäckande lösningar för våra kunder. Genom att integrera våra Vakuumformningsservice med vår laserteknik och CNC-maskiner kan vi erbjuda ännu mer exakta och kreativa lösningar för gjutformar, design och produktutveckling.

Med hjälp av våra CNC-maskiner kan vi ta fram extremt exakta mått och skapa komplexa former som uppfyller kundernas specifikationer. När dessa modeller har skapats kan vi använda vår vakuumformningsteknik för att överföra dessa detaljer till det önskade termoformningsmaterialet, vilket säkerställer en perfekt passform och hög kvalitet på det slutliga resultatet.

Vår laserteknik kan användas för att ytterligare förbättra och anpassa produkterna genom att gravera text, logotyper och andra detaljer direkt på ytan av de vakuumformade komponenterna. Detta skapar en professionell och personlig prägel på varje enskilt projekt.

Kontakta oss för mer information

Vi bjuder in er att ta kontakt med oss för att diskutera era behov och för att få mer information om hur våra vakuumformningstjänster kan hjälpa er att uppnå era mål. Vårt team av tekniker och konstnärer är redo att erbjuda expertis och stöd för att säkerställa att ert projekt blir en framgång.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra prisvärda och högkvalitativa vakuumformningstjänster. Vi ser fram emot att hjälpa er att förverkliga era visioner och skapa fantastiska gjutformar och design med hjälp av våra innovativa lösningar och material.

Produkter

Information

Handla