insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Välkommen till WS och Companys Tjänster

På WS och Company erbjuder vi inte bara kreativa DIY-varor, utan också en rad professionella tjänster inom laserskärning och gravyr, vakuumformning och gjutformstillverkning samt kroppsavgjutningar. Utforska våra tjänster nedan och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina projekt och skapa minnen för livet.

På WS och Company skiljer vi oss från våra konkurrenter genom att kombinera teknisk expertis med konstnärlig kreativitet. Som en konstnärshandel har våra medarbetare hög kompetens inom färgsättning, design och kreativa lösningar. Vi tror att teknik och konst går hand i hand, och vi använder vår passion för konst och design för att erbjuda unika och innovativa lösningar på de mest utmanande problemen. När du väljer oss kan du förvänta dig högkvalitativa resultat som inte bara är tekniskt korrekta utan också estetiskt tilltalande.

Ni hittar oss i Linköping på Idögatan 26.

Laserskärning och gravyr

Laserskärning samt gravyr med Co2-laser i Linköping

Med vår CO2-laser kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar inom laserskärning och gravyr för material som trä, akryl, glas och mycket mer. Med en arbetsyta på 160x100 cm kan vi hantera allt från små detaljerade arbeten till större projekt. Perfekt för att skapa unika inredningsdetaljer, skyltar eller personliga presenter.

Läs mer om vad vi kan utföra med våra lasermaskiner.

Vakuumformning

Vakuumforning, design och gjutformar i Linköping

Vår vakuumformningsmaskin kan forma termoplaster som PETG, HIPS och andra material för att skapa gjutformar eller designelement. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att ta din idé från koncept till färdig produkt, oavsett om det gäller förpackningar, industriella komponenter eller konstverk.

Läs mer om vad vi kan utföra med våra maskiner

Kroppsavgjutningar

Kroppsavgjutning, gjut av bröst, troso, händer, gravidmage m.m.

Bevara minnen för livet med våra kroppsavgjutningstjänster. Fånga speciella ögonblick genom att avforma barnhänder, vuxenhänder, överkroppar, gravidmagar och mycket mer. Låt oss hjälpa dig att skapa unika och personliga konstverk som speglar livets viktigaste händelser och käraste relationer.

Läs mer om vad vi kan skapa

 

 

Produkter

Information

Handla