insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Temakvällar

Våra temakvällar är till för dig som vill få mer kunskap inom ett område. Vid de flesta tillfällen bjuder vi in en leverantör eller en expert på ett visst område som delar med sig av sin kunskap samt ger utrymme för er att ställa frågor. Det kan vara områden som slipning, betong, färg och målning, silikon och latex, härdplaster, maskiner och mycket annat. Vi håller även tillfällen då vi berättar om vårt produktsortiment och går in lite på vad man kan använda alla saker man hittar i vårt sortiment till. En fördjupning för dig som vill lära dig mer eller hitta nya vägar.

På temakvällarna kommer vi även ha specialpriser och lite annat på de aktuella produkterna. Oftast är det helt kostnadsfritt, ibland när det är temakvällar där man själv kan få prova på kan det komma att kosta några kronor. Priset kommer då stå under varje tillfälle. Anmälan sker via vårt kontaktformulär och antalet platser varierar beroende på vilken typ av kväll vi håller. När ett tillfälle är fullt meddelar vi detta under respektive temakväll.


 

Kommande temakvällar

Betong

Till den här temakvällen har vi bjudit in Tony från betongtillverkaren Hey'di som kommer att prata och demonstrera betong. Vi kommer att prata olika betong- och bruk, blandning och vispar, brinntid och ensidiga och flersidiga urtorkningar, armering och lösa många olika problem som t.ex fläckar, kalkutfällningar, porösa gjutningar och många andra problem som kan uppkomma när man gjuter. Det här är verkligen en kväll för dig som vill lära dig betong på rätt sätt. Det kommer även finnas gott om utrymme för att ställa egna frågor. Är det någonting du vill veta om betong, puts och annat bruk, då är det här ett tillfälle du inte ska missa.

Datum: 15/2
Tid: kl 18-21
Pris: Gratis

Övrig information, vi bjuder på kvällsmacka och te eller kaffe


heydi


Klicka här för att anmäla dig till denna temakväll. Var noga med att uppge namn, adress och telefonnummer.


 

Produktfördjupning

Den här kvällen är för dig som vill hitta nya vägar, material och inspiration. Vi går genom vårt sortiment och fördjupar oss i vissa områden. Här finns chansen att ställa frågor om allt möjligt. Vi pratar olika gjutmaterial från betong till resin och andra härdplaster, tillsatsmedel och utfyllnadsmedel, effektfärger och ytbehandlingar, silikoner och alginat. De här temakvällarna sker i lite mindre grupper om ca 10 personer för att alla ska få möjligheten att ställa ordentligt med frågor.

Datum: 26/2
Tid: kl 18-21
Pris: Gratis

Övrig information, vi bjuder på kvällsmacka och te eller kaffe

Produkter

Information

Handla