insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hejsan! Det är vi som är WS och Company.

Kunskap, service, tillgänglighet och riktigt bra prylar till rätt pris, det är vad vi hela tiden arbetar för. Vi kan det vi säljer helt enkelt. Vi delar med oss av kunskapen och vi strävar alltid för att bli ännu bättre. 

Vi har alltid goda kontakter med leverantörer och tillverkare så om det skulle vara någonting vi inte kan svara på, så tar vi reda på det åt er.

2011 startade WS Form (numera W.S Craft AB) som är företaget bakom WS och Company. WS Form var en formverkstad som tillverkade och designade produkter i bland annat betong, plast, sten och mycket annat. Det stora intresset för materialen vi själva använder oss av och även tillvägagångssätten gjorde att vi öppnade upp för andra att få prova på produkterna och så blev WS och Company till. Vi är baserade i Linköping och det är här vi har vår butik, våra kurslokaler och verkstad.

 

Medlem i svensk handel

Medlem i Svensk Handel

Kollektivavtal

Kollektivavtal Via handels E-handelsavtal

Trygg E-handel
Anslutna till Trygg E-handel

Sortiment

Vårt sortiment utgår från konstnärsmaterial, gjutning och formskapande och förgrenar sig ut till allt du behöver för att lyckas med måleri, betong, härdplast, färg och form.

Material för gjutformstillverkning

Vi har de flesta sorters silikon, polyuretan, alginat och latex man kan tänka sig för att tillverka gjutformar för många olika material som t.ex betong, gips, epoxi, polyuretan, akrylharts, formsten och mycket annat. Det finns många olika områden för gjutformar och varje område behöver sitt gjutformsmaterial. Vi hjälper dig!

Konstnärsmaterial

Allt du behöver för ditt måleri hittar du hos oss. Från färgerna till papper, penslar, tillbehör och all kringutrustning man önskar och behöver.

Gjutmaterial

I vårt sortiment av gjutmaterial hittar du bland annat olika polyuretaner, epoxis (resin), gipser i olika hårdheter, akrylharts och mycket annat. Olika projekt behöver olika material.

Hobbyfärger och effektfärger

Vårt breda sortiment av färg innehåller bland annat vanliga akrylfärger och akrylfärg för utomhusbruk till rostfärger, kopparfärger och andra effektfärger. Här finns även kalkfärg, satinfärg, betongfärg och andra sorters färger.

Ytbehandlingar

Vi har ytbehandlingarna du behöver om det så är en bänkskiva i betong som behöver betongvax, betonglack, impregnering, betongtopper, stenolja eller om du ska ytbehandla färg med klarlack, textil med textilskydd och mer.

Slipmaterial

Här finns slipmaterialen du behöver, slippapper från korn 40 ända till 5000. Våtslippapper för sten, stenslippapper för excenterslip och sandpapper för trä.

Tillbehör och övriga produkter

Våra övriga produkter består av det mesta från äkta metallpulver till blandkärl och släppmedel och mycket mycket mer.

 


Tillsammans har vi en bred kunskap som klarar det mesta och vi älskar att dela med oss och lösa problem och hitta tillvägagångssätt. Vi ger oss inte förrän du är nöjd. Prova oss! Ta kontakt med oss om ditt projekt. Besök vår butik eller använd någon av de många kontaktmöjligheter du hittar under vår kontaktsida. Välkommen till WS och Company!
Hej praktikant! Vi får ofta förfrågningar om vi har praktikplatser hos oss. Om du är intresserad av praktik hos oss. Skicka då ett mail till [email protected] och berätta lite om dig själv.

Produkter

Information

Handla