insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hejsan! Det är vi som är WS och Company.

Kunskap, service, tillgänglighet och riktigt bra prylar till rätt pris, det är vad vi hela tiden arbetar för. I vår verkstad provar vi de flesta våra produkter noga innan vi lägger till dem i webbutiken. Vi kan det vi säljer helt enkelt, delar med oss av kunskapen och vi strävar alltid för att bli ännu bättre. 

Vi har alltid goda kontakter med leverantörer och tillverkare så om det skulle vara någonting vi inte kan svara på, så tar vi reda på det åt er.

2011 startade WS Form som är företaget bakom WS och Company. WS Form är en formverkstad som tillverkar och designar produkter i bland annat betong, plast, sten och mycket annat. Det stora intresset för materialen vi själva använder oss av och även tillvägagångssätten gjorde att vi öppnade upp för andra att få prova på produkterna och så blev WS och Company till. Vi är baserade i Linköping och det är här vi har vår butik, våra kurslokaler och verkstad.

 


Det är vi som jobbar på WS och Company.

Här är det glada gänget som arbetar på WS. Vi har alla samma mål, att ha riktigt roligt på jobbet! Teamkänslan är oerhört viktig för oss. Vi har alla samma mål, att ge dig som kund den absolut bästa servicen, riktigt bra produkter till riktigt bra priser. Vi brinner för att du som kund alltid ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Tack vare våra olika bakgrunder har vi en mycket bred kunskap och delar vi gärna med oss av. Här följer en kort presentation av oss.

 

Emelie

Emelie

Emelie är en av dem som svarar i telefonen när du ringer till oss. Utöver det så är hon ansvarig för pack, märkning och inkommande leveranser. Emelie hjälper även till med inspiration och mycket annat mellan varven.

Ylva

Ykva

Ylva träffar man i vår butik. Hon är vår konstnär och har hand om alla konstnärsmaterial. Ylva har även arbetat och drivit Milton konstnärshandel i 16 år och har en gedigen kunskap. Till Ylva kan du ställa de knepigaste konstnärsfrågorna och alltid få bra svar! Ylva har även hand om inköp från många av våra leverantörer.

Jonas

Jonas

Jonas har hand om informationen och mycket av grafiken på webben. När det gäller svar på knepiga tekniska frågor om gjutning, ytbehandlingar och betong har Jonas ofta ett finger med. Förutom detta är det han som håller ihop det mesta här på WS så allting synkar.

Caroline

Caroline

Caroline har ett finger med i kundtjänsten och hjälper till när frågorna blir lite mer avancerade. Caroline hittar man i butiken då och då, men oftast hittar man henne vid skrivbordet. Hon har hand om ekonomi och inköp från många av våra leverantörer.

Anna

Anna

Anna är precis ny hos oss på WS och Company. Hon är just nu lite här och där under dagarna och får prova på det mesta för att lära känna företaget. Anna har en lång erfarenhet av inköp, effektiviserig och lagerfrågor och detta är vad Anna kommer att ha som område här på WS också.

Du?

Just nu söker vi inte aktivt efter nya personer. Med detta sagt är du ändå välkommen att skicka in en ansökan till oss. Skicka in ett CV med ett personligt brev och beskriv lite varför just du skulle passa bra hos oss och vad du skulle kunna göra bättre än oss! Vi anställer bara personer som är bättre än oss själva, så skryt på :)

 


Praktikant?

Vi får ofta frågor om praktikplats hos oss. Självklart är du välkommen till oss! Skicka in ett brev och skriv lite om dig sjäv och varför du skulle vilja göra din praktik hos oss.

Använd gärna kontaktformuläret genom att klicka här.

 


Sortiment

Vårt sortiment utgår från konstnärsmaterial, gjutning och formskapande och förgrenar sig ut till allt du behöver för att lyckas med måleri, betong, härdplast, färg och form.

Material för gjutformstillverkning

Vi har de flesta sorters silikon, polyuretan, alginat och latex man kan tänka sig för att tillverka gjutformar för många olika material som t.ex betong, gips, epoxi, polyuretan, akrylharts, formsten och mycket annat. Det finns många olika områden för gjutformar och varje område behöver sitt gjutformsmaterial. Vi hjälper dig!

Konstnärsmaterial

Allt du behöver för ditt måleri hittar du hos oss. Från färgerna till papper, penslar, tillbehör och all kringutrustning man önskar och behöver.

Gjutmaterial

I vårt sortiment av gjutmaterial hittar du bland annat olika polyuretaner, epoxis (resin), gipser i olika hårdheter, akrylharts och mycket annat. Olika projekt behöver olika material.

Hobbyfärger och effektfärger

Vårt breda sortiment av färg innehåller bland annat vanliga akrylfärger och akrylfärg för utomhusbruk till rostfärger, kopparfärger och andra effektfärger. Här finns även kalkfärg, satinfärg, betongfärg och andra sorters färger.

Ytbehandlingar

Vi har ytbehandlingarna du behöver om det så är en bänkskiva i betong som behöver betongvax, betonglack, impregnering, betongtopper, stenolja eller om du ska ytbehandla färg med klarlack, textil med textilskydd och mer.

Slipmaterial

Här finns slipmaterialen du behöver, slippapper från korn 40 ända till 5000. Våtslippapper för sten, stenslippapper för excenterslip och sandpapper för trä.

Tillbehör och övriga produkter

Våra övriga produkter består av det mesta från äkta metallpulver till blandkärl och släppmedel och mycket mycket mer.

 


Tillsammans har vi en bred kunskap som klarar det mesta och vi älskar att dela med oss och lösa problem och tillvägagångssätt. Vi ger oss inte förrän du är nöjd. Prova oss! Ta kontakt med oss om ditt projekt. Besök vår butik eller använd någon av de många kontaktmöjligheter du hittar under vår kontaktsida. Välkommen till WS och Company!
Hej praktikant! Vi får ofta förfrågningar om vi har praktikplatser hos oss. Om du är intresserad av praktik hos oss. Skicka då ett mail till [email protected] och berätta lite om dig själv.

Produkter

Handla

Information