insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hejsan! Det är vi som är WS och Company.

Kunskap, service, tillgänglighet och riktigt bra prylar till rätt pris, det är vad vi hela tiden arbetar för. I vår verkstad provar vi de flesta våra produkter noga innan vi lägger till dem i webbutiken. Vi kan det vi säljer helt enkelt, delar med oss av kunskapen och vi strävar alltid för att bli ännu bättre. 

Vi har alltid goda kontakter med leverantörer och tillverkare så om det skulle vara någonting vi inte kan svara på, så tar vi reda på det åt er.

2011 startade WS Form som är företaget bakom WS och Company. WS Form är en formverkstad som tillverkar och designar produkter i bland annat betong, plast, sten och mycket annat. Det stora intresset för materialen vi själva använder oss av och även tillvägagångssätten gjorde att vi öppnade upp för andra att få prova på produkterna och så blev WS och Company till. Vi är baserade i Linköping och det är här vi har vår butik, våra kurslokaler och verkstad.

 


Det är vi som jobbar på WS och Company.

Här är det glada gänget som arbetar på WS. Vi har alla samma mål, att ha riktigt roligt på jobbet! Teamkänslan är oerhört viktig för oss. Vi har alla samma mål, att ge dig som kund den absolut bästa servicen, riktigt bra produkter till riktigt bra priser. Vi brinner för att du som kund alltid ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Tack vare våra olika bakgrunder har vi en mycket bred kunskap och delar vi gärna med oss av. Här följer en kort presentation av oss.

Emelie

Emelie

Emelie är orderadministratör och är den som ser till att du får dina paket i tid. Hon har ett brett kunnande om vårt sortiment och är där genom också en stor del av vår kundtjänst på telefon och mail.

Utöver det är Emelie, precis som alla oss andra, med när det ska gjutas, spelas in videos, fotas, testas och på andra sätt inspireras med våra produkter.

Ylva

Ykva

Ylva är ansvarig för konstnärsmaterialet med allt vad det innebär som inköp och kunnande. Henne träffar man oftast i vår butik. Till henne kan du ställa alla frågor som rör konstnärsmäterial och mycket annat också för den delen. Ylva får man även hjälp av via telefon och mail.

Caroline

Caroline

Caroline har en övergripande syn över ekonomi, inköp och kundtjänst. Carro har hängt med från början här på WS och har ett djup när det gäller våra produkter. Carro hittar man lite här och där i WS. Vid skrivbordet, i butiken, i telefonen, via mail och ute bland våra leverantörer och kunder. 

Jonas

Jonas

Jonas har ansvar över webben med allt vad det innebär från webbutiken till sociala medier och blogg. Jonas hittar man ofta i vår foto/videostudio där vi spelar in inspirationsvideos, fotograferar våra produkter och inpirerar. Jonas har hängt med från början och har alltid varit vår mer tekniska del och har jobbat med materialen och support kring materialen under många år. Har man bygg och konstruktionsfrågor är det honom man vänder sig till.

 

Vi ger oss aldrig förrän du är nöjd!

Även om vi tillsammans har en väldigt djup kunskap om det mesta vi säljer så finns det alltid kunskapshål. Dessa täpper vi igen med hjälp av våra leverantörer. Vi på WS har alltid värnat om kunskap och sammarbetar bara med leverantörer som är stolta över sina produkter. Det är av stor vikt för oss att du som kund ska få den hjälp du behöver och därför har vi alltid höga kvar på leverantörernas engagemang och lägger stor vikt att ha ett riktigt bra sammarbete. Det gagnar både dig som kund, vår utveckling och leverantörerna.


 

Sortiment

Vårt sortiment utgår från konstnärsmaterial, gjutning och formskapande och förgrenar sig ut till allt du behöver för att lyckas med måleri, betong, härdplast, färg och form.

Material för gjutformstillverkning

Vi har de flesta sorters silikon, polyuretan, alginat och latex man kan tänka sig för att tillverka gjutformar för många olika material som t.ex betong, gips, epoxi, polyuretan, akrylharts, formsten och mycket annat. Det finns många olika områden för gjutformar och varje område behöver sitt gjutformsmaterial. Vi hjälper dig!

Konstnärsmaterial

Allt du behöver för ditt måleri hittar du hos oss. Från färgerna till papper, penslar, tillbehör och all kringutrustning man önskar och behöver.

Gjutmaterial

I vårt sortiment av gjutmaterial hittar du bland annat olika polyuretaner, epoxis (resin), gipser i olika hårdheter, akrylharts och mycket annat. Olika projekt behöver olika material.

Hobbyfärger och effektfärger

Vårt breda sortiment av färg innehåller bland annat vanliga akrylfärger och akrylfärg för utomhusbruk till rostfärger, kopparfärger och andra effektfärger. Här finns även kalkfärg, satinfärg, betongfärg och andra sorters färger.

Ytbehandlingar

Vi har ytbehandlingarna du behöver om det så är en bänkskiva i betong som behöver betongvax, betonglack, impregnering, betongtopper, stenolja eller om du ska ytbehandla färg med klarlack, textil med textilskydd och mer.

Slipmaterial

Här finns slipmaterialen du behöver, slippapper från korn 40 ända till 5000. Våtslippapper för sten, stenslippapper för excenterslip och sandpapper för trä.

Tillbehör och övriga produkter

Våra övriga produkter består av det mesta från äkta metallpulver till blandkärl och släppmedel och mycket mycket mer.

 


Tillsammans har vi en bred kunskap som klarar det mesta och vi älskar att dela med oss och lösa problem och tillvägagångssätt. Vi ger oss inte förrän du är nöjd. Prova oss! Ta kontakt med oss om ditt projekt. Besök vår butik eller använd någon av de många kontaktmöjligheter du hittar under vår kontaktsida. Välkommen till WS och Company!
Hej praktikant! Vi får ofta förfrågningar om vi har praktikplatser hos oss. Om du är intresserad av praktik hos oss. Skicka då ett mail till [email protected] och berätta lite om dig själv.

Produkter

Handla

Information