insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kurser i Linköping

Inga kurstillfällen / events under våren 2020.

Tyvärr blev inte våren riktigt som vi önskat med många kreativa kurser. Nu får vi istället hoppas på
en kreativ höst. Vi uppdaterar med mer information om detta när det närmar sig.

 

 


 

 

 

 

Kreativa kurser i Linköping. Lär dig måla, gjuta och forma.

Med många nya kurser, fantastiska engagerade kursledare, nya fräscha anpassade lokaler välkomnar vi dig på kurs hos oss på WS och Company. Klicka på länkarna här ovan, eller skrolla ner på sidan för att läsa mer om våra kurser, kalas, events, kursledare och om oss på WS och Company.

Boka och läs mer om våra kurser genom att klicka här. (i samarbete med länk BokaDirekt.se)

Bokadirekt

 

Vi erbjuder flera olika kurser inom: Akvarellmåleri. Mixed Media. Oljemåleri. Akrylmåleri. Skiss och teckning. Kroki och Speed Kroki. Betong. Effektmålning. Kroppsavgjutning (life cast). Skapa gjutformar. 

 

 

En kick-off, ett barnkalas eller kompisgäng? Inga problem!

En traditionell aktivitet eller någonting utöver det vanliga? Inga problem! Vi håller barnkalas, Kick-off och arbetsplatsevents, möhippor och kompisträffar med flera olika upplägg och självklart kan vi även anpassa vårat utbud efter era önskemål.

Läs mer om events, priser och annan information här. 

 

 

Träffa våra fantastiska kursledare

Fantastiska kursledare

Vårt starkaste kort, våra kursledare. Utan en riktigt duktig ledare blir det inga riktigt bra kurser. Här behöver ni inte oroa er för det! Vi tror på våra kursledares kunskap och låter de planera upplägget efter deras gedigna erfarenheter. På så sätt har de plockat ur guldkornen från tidigare kurser och på det de är allra bäst på. Detta gör att även du som gått många kurser får nya upplevelser och kunskaper och du som är nybörjare får en otroligt bra start på ditt intresse! 

 

Kursbilder

 

Kurs hos WS

Vilka är WS och Company och varför en kurs hos oss?

WS har funnits till i drygt 7 år och vi har drivit kurser under hela den tiden. De första åren var det mest sporadiska kurser eftersom WS själva arbetade med formgivning och avgjutningar och de sporadiska kurserna var oftast specialkurser. Kanske var det något företag som ville lära sig mer om att skapa gjutformar till ljus, eller en konstnär som ville gjuta av sina verk för att kunna producera dem lite smidigare. Med åren så började vi även hålla kurser i betonggjutning och effektmåleri och det var då det tog skruv. Under de senaste åren har vi bundit många fina kontakter med konstnärer och formgivare som handlar av oss i vår butik på Tornbyvägen 3 i Linköping och på den vägen har vi träffat mycket duktiga människor inom sina ämnen och därgenom väcktes idén på att uttöka vårt kursutbud, rejält! Detta för oss till det vi är i dag. Med lång erfarenhet av det vi håller på med och med en daglig verksamhet där vi hjälper privatpersoner och företag att hitta rätt saker till sina projekt, guida och hjälpa till så vet vi att vi verkligen kan det vi lär ut och det samma gäller även våra kursledare.

Kursrummen finns bakom vår butik vilket ger kursledare och kursdeltagare helt andra möjligheter att införskaffa material och detta med riktigt bra kursrabatter. När det gäller själva lokalen är det helt nyrenoverat och med riktigt bra och anpassad belysning som låter färger och former komma till sin rätt. Självklart är all kringutrustning som stafflier, maskiner och annan utrustning alltid av bästa kvalitet, även detta tack vare vår butik. En kurs hos oss är med andra ord alltid toppklass, från lokal, till lärare och utrustning. Välkommen på en riktigt kreativ kurs hos oss!

 

 

 

Boka och läs mer om våra kurser!

Läs mer om varje individuell kurs och boka, betala och få all information du behöver online. 

Till kurserna (i samarbete med BokaDirekt)

Bokadirekt

 

Vill du ha mer information än så? Tveka inte att kontakta oss. 
tfn. 013-4742470, E-post [email protected]
Självklart kan du även komma in i butiken och prata kurser. Vi finns på Tornbyvägen 3 vid Tornet i Tornby, Linköping. Välkommen!

 

Produkter

Information

Handla