insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kurser i Linköping

Kreativa kurser i Linköping 2023

Nu är det dags! Vi är superglada att presentera vårt kursutbud för 2023. Här finns någonting för nästan alla. Lär dig mer om betong, skapa gjutformar, resin, effektmåleri, kroppsavgjutningar och mer. Vi har flera olika kurser inom t.ex. betong vilket gör att du kan välja en kurs som passar din nivå.

Till vår hjälp har vi smarta kursupplägg, fantastiska ledare och tillgång till ett enormt sortiment av färger, gjutmaterial och andra kreativa produkter. Ett helt smörgåsbord med kreativitet vid varje kurstillfälle. Dessutom, allt detta till skäliga priser! Det ska vara roligt, men även prisvärt att skapa.

I år erbjuder vi dig att boka kursen här i vår webbutik. Smidigare än så blir det inte. Du köper din kurs precis på samma sätt som du köper en vara i vår webbutik. När du köpt din kurs så är din plats bokad. Om kursen går att köpa, då finns det platser kvar. Du kan betala via Klarna, Swish eller PayPal. Under kategorin hittar du alla kurser och under varje kurs hittar du alla lediga tider i rullisten.

Kurs hos WS och Company

Hos oss får du riktig kunskap som kan sättas i praktiken direkt efter kursen. Vi har haft kreativa kurser i över 11 år. Vi har drivit butik och webbutik i 10 år och har en mycket bred kunskap inom det vi håller kurser i. Från början var vi en tillverkande verksamhet som arbetade med gjutning av många olika material. Detta gör att vi vet att det vi lär ut fungerar i praktiken. Vi har som måtto att ”vi kan det vi säljer” och genom att sälja dessa produkter under 10 års tid har, genom kundernas projekt, gett oss en otroligt stor kunskapsbas. Summan av kardemumman är att vi vet att det vi lär ut verkligen fungerar. Här blir du utbildad på riktigt. Detta i kombination med härliga kursledare, mycket skratt och skapande gör oss helt unika. Prova du med. Boka din kurs idag.

 

Klicka här för att komma till kategorin med alla kurser.

 

Varmt välkommen på en riktigt kreativ kurs hos oss i Linköping. Vår kurslokal finns på vårt E-handelslager på Idögatan 26 i Linköping.

 

 

Effektmålningskurs i Linköping, WS

Betongkurs östergötland WS

Betongkurs 8 tillfällen Linköping Östergötland

Helgkurs i betong

Resinkurs östergötland linköping

Betongteori lär allt om betong kurs

Kroppsavgjutning-kurs Östergötland Linköping

Skapa gjutformar kurs Linköping Östergötland

Företagsevent Linköping Östergötland Kreativitet

Kreativa kurser i Linköping. Lär dig måla, gjuta och forma.

 
tfn. 013-4742470, E-post [email protected]
Självklart kan du även komma förbi och prata kurser. Vårt e-handelslager finns på Idögatan 26 i Linköping. Välkommen!

 

Produkter

Information

Handla