insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Julen 2017

Öppetköp fri returfrakt

 

Julklappar till alla kreativa

Till de som målar, gjuter, pysslar, designar och skapar - Här hittar du julklapparna! För små och stora, för nybörjaren till proffs. Välkommen att julklappsfynda både här på webben och i butiken i Linköping.

Letar du inspiration eller artiklar att julpyssla med, klicka på länkarna här nedan. För julklappstipsen, fortsätt scrolla nedåt på sidan.

 


Artiklar att skapa med

Julpyssel artiklar

Här hittar du alla våra juligaste artiklar. Allt från hobbyfärg till dekorativa artiklar att måla, ledbelysningar, glitter, julpapper och julgranskulor. Allt som hör julen till helt enkelt.
Klicka här

Guider, tips och inspiration till julen.

Julinspiration

Skapa ett hjärta, måla med betongfärg, pyssla och dekorera julen. På den här sidan finns alla våra julguider och julinspiration inför julen 2017
Kommer snart

 

Uppdelare

Tre tips med personlig touch 

Handavgjutningset- en uppskattad och populär present

Handavgjutning alginat och gips

Ett minne för livet
Setet innehåller både Alginat och Formgips för att skapa vackra avgjutningar av t.ex barnhänder. Detta är en av våra mest populära produkter så här inför julen. Många använder produkten själv för att skapa personliga julklappar, gjuter av barnen händer för att ge bort till nära och kära, medan andra ger bort setet till de nyförlovade eller nyblivna föräldrarna.

 

PRIS 175 KR
Ta mig till produkten

Handavtryck - En personlig gåva eller som kreativ julklapp

Lera för avtryck av hand fot tass

Skapa personliga julklappar enkelt och snabbt!
Leran finns i 3 färger, blå, rosa och vit. Ger ett detaljerat resultat och man skapar enkelt och snabbt ett avtryck av barnets hand/fot eller kanske hundens tass. Gör ett avtryck till jul eller ge till någon som önskar göra ett.

 

PRIS 175 KR
Ta mig till produkten

Stämplingset - Ge bort något med personlig prägel

ImpressArt präglingset

Stämplingset - Ge bort något med personlig prägel
Dessa kvalitetsstämplar från ImpressArt finns i olika teckensnitt och storlekar samt som separata stämplar. Tillsammans ett stort utbud av tillbehör som tags och metallband att stämpla finns det många möjligheter att skapa en riktigt personlig julklapp i år. Om du väljer att skapa egna julklappar med denna produkt kan du välja mellan att stämpla i mässing, koppar, silver, guld eller aluminum. Det fungerar även att stämpla i läder. Så varför inte ge bort en julklapp som du sätter din egen prägel på.  
 

PRIS 175 KR
Ta mig till produkten


 

Tre tips för tomtar ute i god tid 

Här är toppenjulklappar för dig som vill vara ute i tid. Klipp dem i tid!


Projektor för att måla och rita

Projektor för att måla och rita

Projektor Artograph tracer.
Kan det här bli årets julklapp för alla som älskar rita, måla och skissa? Projektorn förstorar en bild, från en tidning, en utskrift eller ett foto, upp till 14 gånger. Perfekt för snabba skisser inför en målning på målarduk eller varför inte snygga mönster och bilder upp på väggen. Den här projektorn öppnar helt nya möjligheter, både för nybörjare och proffs. 

UL, CUL och CE -godkänd - 8000 timmar - Mycket lättanvänd!

 

PRIS 1200 KR
Ta mig till produkten

Markers att lita på - Promarker

Tryggt julklappstips Promarker

Ett säkert kort - Promarker från Winsor & Newton.
Det finns många olika markers på marknaden och som jultomte är det inte alltid lätt att hitta rätt. Ett riktigt säkert kort som alltid har högsta kvalitet är Promarkers från Wisor & Newton. Perfekt för alla som vill teckna manga, konst- och detaljmålning och färgläggning av teckningar. I den här praktiska väskan (finns även som tom) medföljer 24 st av de populäraste färgerna.

Två spetsar en bred och en fin - 24 st pennor och praktisk väska - För de allra flesta ytor

 

PRIS 599 KR
Till promarkerväskan

Måla med stil - Trälåda med färg och tillbehör

Akrylfärg julklapp

24 akrylfärger, 2 medier och penslar i vacker trälåda.
Här är julklappen som imponerar på den mest kräsne akrylfärgartisten. 24 st studiofärger, två medier (medel som förändrar färgens egenskaper) och två stycken passande penslar från Schimcke. Alla färger ingår i Schmickes serie Akademie som är en studiokvalitetsfärg med många goda egenskaper. Passar både nybörjare och de som målat under lite längre tid.

Förtunnas med vatten - Närainpå luktfria - Högpigmenterad - De nödvändigaste färgerna

 

PRIS 867 KR
Till akrylfärgspaketet


 

Tre smarta prisvärda set 

Kalligrafiset av rang

Kalligrafiset julklapp

Sennelier Ink
Från Sennelier kommer detta prisvärda kalligrafiset med allt du behöver för att komma igång med kalligrafin och med kvalitet nog även för den mest kräsne. Setet baseras på schellackbaserad tusch av finaste kvalitet i ljusäkta och ljusstarka härliga färger.

Allt du behöver tusch, block och pensel - Perfekt för både nybörjare och proffs.

 

PRIS 319 KR 
TIll kalligrafiset

Allt för skisserna

Skiss-set

Skiss-set i praktisk väska - Derwent.
Från välkända derwent kommer detta julklappstips. En väska med totalt 17 delar för den som skissar eller vill börja skissa. I setet finns ett helt spektra med ritningsmedier för att klara av alla typer av ritningar och skisser. Från alla typer av pennor till kringutrustningen som radergummi och pensvässare.

Kvalitetsset - 17 st olika delar - Smidig väska som rymmer mycket

 

PRIS 319 KR 
Till skissettet

Stort set för små konstnärer

Skiss-set med allt man behöver för att börja skissa

Komplett börja-skissa-set. Royal & Langnickel.
Här är det perfekta setet för alla nya konstnärer. Med det här setet behöver man inte tänka på vad mer man kan behöva, i lådan finns allt. För att komma igång med ritandet medföljer även en skissguide, djurbilder att skissa. Setet lämpar sig för barn från 8 år och uppåt.

Instruktioner och djurbilder - pennor, stompf, sandpappervässare, pennvässare m.m.

 

PRIS 199 KR 
Till skissettet


 

Tre julklappar som väger tungt 

Hobbybetong

Hobbybetong

Betong som hobby
Hobb'it från Hey'di är en hobbybetong med många fina egenskaper som lämpar sig till mindre hobbygjutningar. Det är en mycket lättanvänd betong som inte dammar så mycket, ger mycket fina gjutningar och har en fin grundfärg. Perfekt för den som vill börja gjuta betong.

Lättgjuten - mycket finkornig - härdar (brinner) mycket snabbt - perfekt för hobbygjutning.

 

PRIS 319 KR
TIll kalligrafiset

Betong som lera

Lerbetong knådbetong

Hett just nu - Lerbetong
Vill du bli populär under julklappsutdelningen är det här ett riktigt hett tips. Knådbetong eller modelleringsbetong har på den senaste tiden blivit riktigt populärt och det är inte så konstigt. Med knådbetong behövs inga gjutformar, man skapar helt enkelt fritt, precis som med lera. Ett måste i betongstudion!

Lätt att forma fritt - inga gjutformar behövs - härdar snabbt - fin färg

 

PRIS 399 KR
TIll kalligrafiset

Startpaket - börja gjuta betong

Startpaket betong

För den som vill börja gjuta i betong
Det här setet är ett toppenset för den som är intresserad av att börja gjuta. Setet är baserat på hobbybetong som är en mycket lättgjuten betong som ger riktigt fina resultat. I setet finns även färgpigment för att färga in betongen i olika färger samt två stycken av våra populäraste gjutformar, söta små fåglar.

Allt du behöver för att gjuta - kvalitetsprodukter som inte sviker - oslagbart pris!!

 

PRIS 330 KR
TIll kalligrafiset

 

Pyssla i jul

Många fler tips på väg!

 

Produkter

Handla

Information