insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Julen 2017

Öppetköp fri returfrakt

 

Julklappar till alla kreativa

Till de som målar, gjuter, pysslar, designar och skapar - Här hittar du julklapparna! För små och stora, för nybörjaren till proffs. Välkommen att julklappsfynda både här på webben och i butiken i Linköping.

Letar du inspiration eller artiklar att julpyssla med, klicka på länkarna här nedan. För julklappstipsen, fortsätt scrolla nedåt på sidan.

 


Artiklar att skapa med

Julpyssel artiklar

Här hittar du alla våra juligaste artiklar. Allt från hobbyfärg till dekorativa artiklar att måla, ledbelysningar, glitter, julpapper och julgranskulor. Allt som hör julen till helt enkelt.
Klicka här

Guider, tips och inspiration till julen.

Julinspiration

Skapa ett hjärta, måla med betongfärg, pyssla och dekorera julen. På den här sidan finns alla våra julguider och julinspiration inför julen 2017
Vi fyller på hela tiden - Klicka här

 

Uppdelare

Tre färgrika paket 

Mixa och blanda, kalkfärg, glitterfärg, utomhusfärg och mycket annat.

Välj och vraka bland många olika färger ta 10 betala för 8

Populära hobbyfärger som du kan mixa precis som du vill.

Kan du inte bestämma dig för glitterfärg, hobbyfärg, metallicfärg, kalkfärg eller någon helt annat typ av färg? Här har du ett suveränt alternativ. Vår populära ta 10 betala för 8 är en helt optimal julklapp som ger variation. Här kan du fritt blanda fler olika populära märken och färgtyper. Mer information får du om du klickar på länken.

Vilka färger väljer du?

PRIS 288 KR
Ta mig till produkten

Vackra vaxer i basuppsättning - Inka Gold.

Inka gold metallicvax

9 st baskulörer man måste ha i pyssellådan.

Inka Gold är ett populärt vax med mycket pigment och krämig konsistens. Det har en härlig lyster och finns i totalt 28 st färger. I det här paketet ingår de viktigaste färgerna. Med vaxet kan man skapa patinaeffekter genom torrborstning eller täcka hela ytor med svamp, pensel eller trasa. När vaxet sedan är torkat kan man om man önskar polera upp det till ännu högre glans.

Nio stycken julklappar i en, till ett riktigt bra pris.

PRIS 575 KR
Ta mig till produkten

Unika mönster med en nästan magisk färg.

Fantasy prism, vackra färger som bildar mönster.

Något för den som testat allt.

Pébéo Fantasy Prisme är en färg som på något sätt lyckats flyga under radarn hos oss här i Sverige, men nu i och med att resin och gjuthobby växer så har den äntligen tagit sig hit. Här har du chansen att ge bort någonting som mottagaren antagligen aldrig använt eller hört talas om. Fantasy Prisme skapar underbart spännande mönster på de flesta material. En färg man bara inte får missa. I den här praktiska lådan får man med allt man behöver, och lite till.

Vad ger man till den som redan har alla fäger? Det här är svaret!

PRIS 599 KR
Ta mig till produkten

 


Tre gjutna paket 

En av de absolut populäraste gjutformarna.

Garnnysta

Gjutform i latex (formgummi) som går hem hos de allra flesta.

Har du någon omkring dig som vill börja gjuta i betong? Här är en perfekt gjutform att börja med. En perfekt formgivning som passar hos de allra flesta. Formen är industriellt tillverkad av latex (formgummi) och är både rejäl och mycket enkel att gjuta med. Det här är en sådan klassisk form som man nästan "måste" ha i sin gjutlåda, förr eller senare.

En gjutform som passar både den som börjat gjuta och den som gjuter mycket.

PRIS 319 KR
Ta mig till produkten

5-pack med gjutformar som kan användas till mycket.

Gjutformar som du viker ihop

Formar med många användningsområden.

Vikbara gjutformar är formar tillverkade av laserskurna plastark som man sedan enkelt viker ihop för att gjuta i. Just den här varianten är en som man kan använda till mycket. Förutom att de geometriska formerna är vackra som de är kan man t.ex skapa en ljuslykta eller en liten kruka med enkla medel. Självklart är gjutformarna återanvändbara. Man sköljer helt enkelt av dem efter man har gjutit och sedan är de klara att använda igen.

Många gjutformar och valmöjligheter för en liten peng.

PRIS 109 KR
Ta mig till produkten

Bli en stjärna på julafton

Gjutform stjärna

En gjutform av extremt tålig plast.

Den här formen är tillverkad av en fet, böjbar plast för betong. Den kan man gjuta i väldigt många gånger och många gånger kommer att behövas, den här stjärnan är populär och har många användningsområden.

Vem gillar inte stjärnor?

PRIS 199 KR
Ta mig till produkten

 


Tre paket för att komma igång direkt 

Kalkfärgspaket för moderna gör-det-självare.

Paket med kalkfärger och en bok

Ett startpaket / påbyggnadspaket med kvalitetsfärg

Det här är paketet för den som älskar att göra det själv. Måla en byrå, dekorera loppisfynd eller måla på väggarna. Denna julklapp ger mersmak. I paketet finns förutom kalkfärger i naturliga kulörer även vax, svamp blandpinnar och boken färgrika förvandlingar från Jeanne d'Arc Living med alla tips, råd och inspirerande bilde både proffs och nybörjare behöver.

Allt man behöver, färg, rörpinnar, vax, svamp och bok.


PRIS 570 KR
Ta mig till produkten

Lilla börja-måla-paketet

Lilla börja måla paketet för alla som vill börja måla akryl

Ett perfekt nybörjarset med allt man behöver för att komma igång direkt.

Du har säkert någon i din närhet som pratar om att börja måla. Ibland är det svårt att ta första steget mot ett nytt intresse, att våga prova på, vad behöver man egentligen, vilka färger är bra att börja med, vad ska man ha för penslar? Frågorna är många. Hjälp den som funderar på att börja måla med det här startpaketet som passar både stora och små.

Akrylfärg från Schmincke, alla penslar man behöver, bordsstaffli och canvas. 

PRIS 590 KR
Ta mig till produkten

Patina-paket för den som sätter trenderna

Trendiga patinaeffekter

Börja med någonting, innan alla andra gör det. 

Känner du någon som brukar sätta trenderna, någon som alltid är först ute med nya idéer? Här är paketet för den personen. Dessa patina-vaxer från Viva-Decor är vad vi på WS tror på till våren. De finns i flera härliga kulörer och kommer att ge patina-effekter en helt ny mening. Detta paket kallas för hav och är ett perfekt startpaket för att börja lära sig tekniken, inann alla andra gör det.

Härligt krämiga patinavaxer som man bygger med på varandra för att uppnå effekten.

PRIS 165 KR
Ta mig till produkten

 


Tre tips med personlig touch 

Handavgjutningset- en uppskattad och populär present

Handavgjutning alginat och gips

Ett minne för livet
Setet innehåller både Alginat och Formgips för att skapa vackra avgjutningar av t.ex barnhänder. Detta är en av våra mest populära produkter så här inför julen. Många använder produkten själv för att skapa personliga julklappar, gjuter av barnen händer för att ge bort till nära och kära, medan andra ger bort setet till de nyförlovade eller nyblivna föräldrarna.

 

PRIS 175 KR
Ta mig till produkten

Handavtryck - En personlig gåva eller som kreativ julklapp

Lera för avtryck av hand fot tass

Skapa personliga julklappar enkelt och snabbt!
Leran finns i 3 färger, blå, rosa och vit. Ger ett detaljerat resultat och man skapar enkelt och snabbt ett avtryck av barnets hand/fot eller kanske hundens tass. Gör ett avtryck till jul eller ge till någon som önskar göra ett.

 

PRIS 175 KR
Ta mig till produkten

Stämplingset - Ge bort något med personlig prägel

ImpressArt präglingset

Stämplingset - Ge bort något med personlig prägel
Dessa kvalitetsstämplar från ImpressArt finns i olika teckensnitt och storlekar samt som separata stämplar. Tillsammans ett stort utbud av tillbehör som tags och metallband att stämpla finns det många möjligheter att skapa en riktigt personlig julklapp i år. Om du väljer att skapa egna julklappar med denna produkt kan du välja mellan att stämpla i mässing, koppar, silver, guld eller aluminum. Det fungerar även att stämpla i läder. Så varför inte ge bort en julklapp som du sätter din egen prägel på.  
 

PRIS 175 KR
Ta mig till produkten


 

Tre tips för tomtar ute i god tid 

Här är toppenjulklappar för dig som vill vara ute i tid. Klipp dem i tid!


Projektor för att måla och rita

Projektor för att måla och rita

Projektor Artograph tracer.
Kan det här bli årets julklapp för alla som älskar rita, måla och skissa? Projektorn förstorar en bild, från en tidning, en utskrift eller ett foto, upp till 14 gånger. Perfekt för snabba skisser inför en målning på målarduk eller varför inte snygga mönster och bilder upp på väggen. Den här projektorn öppnar helt nya möjligheter, både för nybörjare och proffs. 

UL, CUL och CE -godkänd - 8000 timmar - Mycket lättanvänd!

 

PRIS 1200 KR
Ta mig till produkten

Markers att lita på - Promarker

Tryggt julklappstips Promarker

Ett säkert kort - Promarker från Winsor & Newton.
Det finns många olika markers på marknaden och som jultomte är det inte alltid lätt att hitta rätt. Ett riktigt säkert kort som alltid har högsta kvalitet är Promarkers från Wisor & Newton. Perfekt för alla som vill teckna manga, konst- och detaljmålning och färgläggning av teckningar. I den här praktiska väskan (finns även som tom) medföljer 24 st av de populäraste färgerna.

Två spetsar en bred och en fin - 24 st pennor och praktisk väska - För de allra flesta ytor

 

PRIS 599 KR
Till promarkerväskan

Måla med stil - Trälåda med färg och tillbehör

Akrylfärg julklapp

24 akrylfärger, 2 medier och penslar i vacker trälåda.
Här är julklappen som imponerar på den mest kräsne akrylfärgartisten. 24 st studiofärger, två medier (medel som förändrar färgens egenskaper) och två stycken passande penslar från Schimcke. Alla färger ingår i Schmickes serie Akademie som är en studiokvalitetsfärg med många goda egenskaper. Passar både nybörjare och de som målat under lite längre tid.

Förtunnas med vatten - Närainpå luktfria - Högpigmenterad - De nödvändigaste färgerna

 

PRIS 867 KR
Till akrylfärgspaketet


 

Tre smarta prisvärda set 

Kalligrafiset av rang

Kalligrafiset julklapp

Sennelier Ink
Från Sennelier kommer detta prisvärda kalligrafiset med allt du behöver för att komma igång med kalligrafin och med kvalitet nog även för den mest kräsne. Setet baseras på schellackbaserad tusch av finaste kvalitet i ljusäkta och ljusstarka härliga färger.

Allt du behöver tusch, block och pensel - Perfekt för både nybörjare och proffs.

 

PRIS 319 KR 
TIll kalligrafiset

Allt för skisserna

Skiss-set

Skiss-set i praktisk väska - Derwent.
Från välkända derwent kommer detta julklappstips. En väska med totalt 17 delar för den som skissar eller vill börja skissa. I setet finns ett helt spektra med ritningsmedier för att klara av alla typer av ritningar och skisser. Från alla typer av pennor till kringutrustningen som radergummi och pensvässare.

Kvalitetsset - 17 st olika delar - Smidig väska som rymmer mycket

 

PRIS 319 KR 
Till skissettet

Stort set för små konstnärer

Skiss-set med allt man behöver för att börja skissa

Komplett börja-skissa-set. Royal & Langnickel.
Här är det perfekta setet för alla nya konstnärer. Med det här setet behöver man inte tänka på vad mer man kan behöva, i lådan finns allt. För att komma igång med ritandet medföljer även en skissguide, djurbilder att skissa. Setet lämpar sig för barn från 8 år och uppåt.

Instruktioner och djurbilder - pennor, stompf, sandpappervässare, pennvässare m.m.

 

PRIS 199 KR 
Till skissettet


 

Tre julklappar som väger tungt 

Hobbybetong

Hobbybetong

Betong som hobby
Hobb'it från Hey'di är en hobbybetong med många fina egenskaper som lämpar sig till mindre hobbygjutningar. Det är en mycket lättanvänd betong som inte dammar så mycket, ger mycket fina gjutningar och har en fin grundfärg. Perfekt för den som vill börja gjuta betong.

Lättgjuten - mycket finkornig - härdar (brinner) mycket snabbt - perfekt för hobbygjutning.

 

PRIS 319 KR
TIll kalligrafiset

Betong som lera

Lerbetong knådbetong

Hett just nu - Lerbetong
Vill du bli populär under julklappsutdelningen är det här ett riktigt hett tips. Knådbetong eller modelleringsbetong har på den senaste tiden blivit riktigt populärt och det är inte så konstigt. Med knådbetong behövs inga gjutformar, man skapar helt enkelt fritt, precis som med lera. Ett måste i betongstudion!

Lätt att forma fritt - inga gjutformar behövs - härdar snabbt - fin färg

 

PRIS 399 KR
TIll kalligrafiset

Startpaket - börja gjuta betong

Startpaket betong

För den som vill börja gjuta i betong
Det här setet är ett toppenset för den som är intresserad av att börja gjuta. Setet är baserat på hobbybetong som är en mycket lättgjuten betong som ger riktigt fina resultat. I setet finns även färgpigment för att färga in betongen i olika färger samt två stycken av våra populäraste gjutformar, söta små fåglar.

Allt du behöver för att gjuta - kvalitetsprodukter som inte sviker - oslagbart pris!!

 

PRIS 330 KR
TIll kalligrafiset

 

Pyssla i jul

 

Produkter

Handla

Information