insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Jobba hos oss på WS

 

En händelserik och inkluderad vardag

Precis som rubriken lyder, så är det att arbeta på WS. En händelserik vardag. Oavsett din roll i WS kommer ingen dag vara den andra lik. Det händer mycket och det är alltid nya planer, förändringar och happenings på gång. En inkluderande vardag. Oavsett din roll på WS får man vara med i det mesta. Här samarbetar vi över gränserna och det är inte ett försök att få alla inkluderade, här är det så helt enkelt. Så oavsett om du arbetar i packen, kundtjänst eller ekonomi kan du räkna med att få vara med lite här och där och att alla andra ställer upp på dig.

WS-andan
Det här är svårförklarat, men vi på WS har en speciell stämning. Vi som jobbar här brukar beskriva det som en bubbla. Man får vara med om så mycket här så det blir lite som ett andra hem. Här kommer man bort från "vardagen" även om det är vardagen. För att passa in hos oss måste man vara väldigt "open-minded" vi är ändå en konstnärsverksamhet. Vi har ett stort engagemang i våra produkter, provar ut, testar, inspirerar och bryr oss väldigt mycket om vårt sortiment, men framförallt om våra kunder. Vi brukar prata om kundengagemang. Vi alla har lätt att engagera oss i våra kunders projekt. Det är inte samma sak som kundfokus, vi är engagerade på riktigt. Man kan nog förklara stämningen här som väldigt familjär och vi upplever nya saker och utvecklas tillsammans.

Hos oss finns det roller från administration och ekonomi till pack och lagerarbete. Något för alla alltså. Tror du att du skulle passa in hos oss? Skicka gärna ett mail till [email protected].

Här nedan ser du våra just nu lediga tjänster.


Just nu inga lediga tjänster

Däremot söker vi ständigt efter nya spännande kontakter. Oavsett om du är en konstmodell, praktikant eller en framtida kollega. Ta jättegärna kontakt med oss. Plötsligt händer det och då är det toppen om vi redan har dig i rullarna. Varmt välkommen med en presentation!

Med vänlig hälsning, Vi på WS

 


 

Produkter

Information

Handla