insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Jobba hos oss på WS

 

En händelserik och inkluderad vardag

Precis som rubriken lyder, så är det att arbeta på WS. En händelserik vardag. Oavsett din roll i WS kommer ingen dag vara den andra lik. Det händer mycket och det är alltid nya planer, förändringar och happenings på gång. En inkluderande vardag. Oavsett din roll på WS får man vara med i det mesta. Här samarbetar vi över gränserna och det är inte ett försök att få alla inkluderade, här är det så helt enkelt. Så oavsett om du arbetar i packen, kundtjänst eller ekonomi kan du räkna med att få vara med lite här och där och att alla andra ställer upp på dig.

WS-andan
Det här är svårförklarat, men vi på WS har en speciell stämning. Vi som jobbar här brukar beskriva det som en bubbla. Man får vara med om så mycket här så det blir lite som ett andra hem. Här kommer man bort från "vardagen" även om det är vardagen. För att passa in hos oss måste man vara väldigt "open-minded" vi är ändå en konstnärsverksamhet. Vi har ett stort engagemang i våra produkter, provar ut, testar, inspirerar och bryr oss väldigt mycket om vårt sortiment, men framförallt om våra kunder. Vi brukar prata om kundengagemang. Vi alla har lätt att engagera oss i våra kunders projekt. Det är inte samma sak som kundfokus, vi är engagerade på riktigt. Man kan nog förklara stämningen här som väldigt familjär och vi upplever nya saker och utvecklas tillsammans.

Hos oss finns det roller från administration och ekonomi till pack och lagerarbete. Något för alla alltså. Tror du att du skulle passa in hos oss? Skicka gärna ett mail till [email protected]

Här nedan ser du våra just nu lediga tjänster.


Content Manager

2022-04-19

Det här är en riktigt spännande och utvecklande roll för dig som gillar eget ansvar och älskar att arbeta konverteringsdrivande. I den här rollen blir du vårt ansikte utåt. Från en lite morgonhälsning till våra kunder och följare, en snabb inspirationsvideo till större inspirationsprojekt med flera personer inblandade. Projektet är ditt, men du är inte ensam. Du arbetar nära ledningen och dina kollegor. Här finns god erfarenhet och hjälp att få. Däremot anser vi att du ska vara duktigare än oss på det här, vi vill lära.

Du älskar att ta ansvar över dina projekt, vill kunna styra din egen vardag, men ändå vara en stark lagspelare i vårt lilla gäng. När du har det lugnt omkring dig hugger du gärna i och hjälper till på andras arbetsposter, vad det än kan vara, för de hjälper ju dig när du behöver hjälp.

Arbetsplatsens adress är:
W.S Craft AB
Idögatan 26, Linköping

Vi har kollektivavtal via Handels E-handelavtal

Tjänsten kan anpassas mellan 80-100%

Lön enligt ök.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

För frågor, kontakta oss på [email protected]

Du ansöker till tjänsten genom ett formulär. Där har vi ställt en rad frågor som vi vill att du svarar på.
Till formuläret


 

Produkter

Information

Handla