insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Jobba hos oss på WS

 

En händelserik och inkluderad vardag

Precis som rubriken lyder, så är det att arbeta på WS. En händelserik vardag. Oavsett din roll i WS kommer ingen dag vara den andra lik. Det händer mycket och det är alltid nya planer, förändringar och happenings på gång. En inkluderande vardag. Oavsett din roll på WS får man vara med i det mesta. Här samarbetar vi över gränserna och det är inte ett försök att få alla inkluderade, här är det så helt enkelt. Så oavsett om du arbetar i packen, kundtjänst eller ekonomi kan du räkna med att få vara med lite här och där och att alla andra ställer upp på dig.

WS-andan
Det här är svårförklarat, men vi på WS har en speciell stämning. Vi som jobbar här brukar beskriva det som en bubbla. Man får vara med om så mycket här så det blir lite som ett andra hem. Här kommer man bort från "vardagen" även om det är vardagen. För att passa in hos oss måste man vara väldigt "open-minded" vi är ändå en konstnärsverksamhet. Vi har ett stort engagemang i våra produkter, provar ut, testar, inspirerar och bryr oss väldigt mycket om vårt sortiment, men framförallt om våra kunder. Vi brukar prata om kundengagemang. Vi alla har lätt att engagera oss i våra kunders projekt. Det är inte samma sak som kundfokus, vi är engagerade på riktigt. Man kan nog förklara stämningen här som väldigt familjär och vi upplever nya saker och utvecklas tillsammans.

Hos oss finns det roller från administration och ekonomi till pack och lagerarbete. Något för alla alltså. Tror du att du skulle passa in hos oss? Skicka gärna ett mail till [email protected]aft.se.

Här nedan ser du våra just nu lediga tjänster.


Lediga tjänster


KREATÖR / PRODUKTUTVECKLING

2021/11/04

Fastnar du ofta på Pinterest, och andra sociala plattformar, och tänker att ”det där kan jag göra själv”? Har du koll på vad som är inne just nu och har du idéer på vad som skulle kunna bli inne just nu. Då kanske du är den vi söker just nu till en helt ny roll hos oss på WS. En spännande och mycket varierad vardag med både praktiskt och administrativt arbete.

Om rollen

I den här rollen arbetar du med vårt eget produktmärke som sträcker sig från gjutformar till färg och många andra gjutmaterial och kreativa material. Du arbetar med framtagning av helt nya produkter, tester och utvärdering av nya produkter. Det här gör du i liten skala och det är steget innan en större produktion. Vi tar pulsen på marknaden helt enkelt. Det här är som tidigare nämnt en helt ny roll på WS och vi bygger upp vår förmåga att ytterligare kunna producera många av våra egna produkter in house. En roll mitt i hjärtat hos oss på WS och en roll som kan med tiden utvecklas åt alla möjliga håll.

Om dig

För att lyckas i den här rollen krävs en mångsidig person. Du behöver kunna arbeta med många olika material och verktyg. Ett öga för design, färg och form är ett måste. Eftersom verkstaden jobbar med hela kedjan kommer du utöver praktiskt kreatör- och hantverksarbete även fotografera, redigera, publicera de nya produkterna och andra varumärkesbyggande åtgärder. Du ska därför ha ett sinne även för grafisk grafik, fotografering och generellt datorarbete. Utöver de här bitarna måste du även älska det sociala då du kommer ha mycket kontakt med våra leverantörer samt stå framför kameran och videokameran då och då.

Parentesen

Låter det fortfarande fantastiskt? Då ska du få lite mer att bita i… vi säljer många olika material och i vår experimentella verkstad provar vi ut alla våra produkter. Vi har många material för kroppsavformning. Man använder dessa för att skapa saker som handavgjutningar, avgjutningar av gravidmagar och mycket annat. Det har du säkert sett eftersom du hänger på Pinterest så mycket ;) Det här används även av kostymtillverkare och skulptörer för att få en avgjutning av en riktig kropp att utgå ifrån. Vi utvecklar produkter även inom det här området. Det är en väldigt liten del av vår vardag, men det förekommer på olika sätt då och då. Det här kommer man få prova på och det ingår även i introduktionen och någonting som finns i hjärtat hos WS. Tycker man att det här är superläskigt då är rollen inte rätt för dig. Tycker du att det vore hur coolt som helst att se dig själv som staty, ja då är det tvärtom helt rätt.

Slutklämmen

Nu har vi nog avhandlat de flesta områden. Det är svårt att sätta fingret på och kunna förklara en så pass bred roll som den här. Det handlar om att från idé ta fram en produkt och sedan arbeta med den hela vägen till produktbilder, information, eventuella säkerhetsdatablad och andra dokument och tillslut publicera den. Efter det tar vår marknadsavdelning över och du påbörjar nästa coola grej. Självklart är du inte ensam. På WS jobbar flera kreativa själar att ta hjälp av!

Din chef är vår Creative Director Jonas som du delar större delarna av dagarna med och arbetar tätt med. Personkemi är därför en viktig ingrediens i det hela. Vi har inte skrivit så mycket om vilken erfarenhet du behöver ha eller vilka utbildningar du bör slutfört. Detta då det finns många vägar och vinklar in i den här tjänsten. Det är nu upp till dig att övertyga oss om att du har rätt kunnande och erfarenhet. Låter det här spännande?

Vänta inte

Vi ser fram mot din ansökan! Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så vänta inte. Skicka in både CV och Personligt brev till [email protected]

 

W.S Craft AB innehar kollektivavtal via Handels E-handelsavtal.
Tjänsten kan anpassas från 25-100% beroende på person och kunskaper.
Lön enligt överenskommelse


 

Produkter

Information

Handla