insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hobbymaterial

Här finns hobbymaterial för både vuxna och barn som tycker om att pyssla. Har man pyssel som en hobby är det viktigt med både bra och prisvärda produkter som är enkelt att beställa online. Här finns bland annat produkter och material för dig som är konstnär, som målar eller skapar med lera. Det finns hobbymaterial för dig som tycker om att pyssla i hemmet eller vars hobby är att gjuta former i betong eller gips. Vi har något för alla, både stora som små.

 

Stort sortment av pyssel och hobbymaterial

Vårt sortiment av hobbymaterial utgår från konstnärsmaterial, gjutning och formskapande och förgrenar sig ut till allt du behöver för att lyckas med måleri, betong, härdplast, färg och form. Har du formskapande som hobby som hittar du ett brett urval av gjutformar. Här finns formar för flera olika sorters hobbymaterial som exempelvis betong, gips, epoxi, silkon, formsten och mycket annat. I vårt sortiment av gjutmaterial hittar du bland annat olika polyuretaner, epoxis (resin), gips i olika hårdheter, akrylharts och mycket annat. Är du konstnär eller tycker du om att måla så har vi allt material du behöver för ditt måleri här. Från färger till papper, penslar, tillbehör och all kringutrustning man behöver. Vårt breda sortiment av hobbyfärg innehåller bland annat akrylfärger kopparfärger och andra effektfärger. Här finns även kalkfärg, satinfärg, betongfärg och andra sorters färger.

 

Hobbymaterial kategorier

Pyssla med barn

Att pyssla med barn är något som de flesta av oss tycker om. Det är en härlig stund när man är tillsammans och delar upplevelser med barnen. Förutom att pyssel är roligt så är det även ett bra sätt för barnen att utveckla sin kreativitet och att träna upp finmotoriken. De lär sig att umgås och får en mysig stund tillsamman med vuxna eller andra barn. Är du barnvakt eller en förälder som inte vet vad ni skall gör en dag så köp hem lite hobbymaterial och börja pyssla. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad ni kan pyssla med.

Hobbymaterial från WS & Company

Ws & Company var från början en formverkstad som tillverkade och designade olika produkter i olika material. Vi köpte in material som vi använde till både hobby och arbete. Vi fick bra kontakter med leverantörer och tillverkare och startade därför upp en butik för hobbymaterial. Förutom att sälja pyssel och hobbyprodukter online har vi även en butik, kurslokaler och verkstad i Linköping.

Hobbymaterial & kategorier

 

Pysseltips, guider och inspiration

Här får du bra pysseltips, guider och inspiration oavsett vilken hobby du har eller vilket material du arbetar med. Hur gjuter man betong, hur tillverkar man en latexform eller hur använder man epoxi. Hur penslar man latex, vad skall du tänka på när du gör en handavgjutning eller hur tar man hand om sina gjutformar bäst? Här få du även reda på hobbymaterial som är bäst för olika sorters pyssel.

Pyssel tips och guider

 

Guider Pyssel & Hobby

Pysseltips, hobbymaterial och videoguider!

 

Produkter

Information

Handla