insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Företagsevent i Linköping, måleri och kretivitet för företag

Vi erbjuder företag kreativa event där inga förkunskaper behövs. Våra proffsiga ledare hjälper er att släppa loss kreativiteten på ett sätt som alla klarar av. Kreativitet är personligt. Att skapa tillsammans med andra låter dig lära känna dina kollegor på helt nya sätt. Fartfyllt, utmanande, utbildande eller lättsamt. Vi kan sätta ihop ett skräddarsytt paket som passar era önskemål, men vi erbjuder flera olika färdiga paketlösningar, allt inkluderat, utan överaskningar.

 

 

Vill ni boka eller har frågor?
Kontakta oss

013-4742470
[email protected]

 

 

Se våra paketlösningar

Paket 1: Handavgjutning

En avbild av personalens händer är en rolig, unik och intressant pjäs att ha på arbetsplatsen. Vägen till en färdig handavgjutning innehåller flera utmaningar, skratt och problem som ni får lösa tillsammans. 

Gjuta av händer företagsevent Linköping

Att hjälpa varandra att forma av era händer i 3D är ett riktigt teamarbete som resulterar i en pjäs som är helt unik för er, vacker nog att pryda vilken arbetsplats som helst. Ni får en pedagogisk genomgång, och hjälp under processen av en av våra duktiga instruktörer. Ni kommer att hinna med att se era verk, men den slutliga avformningen levererar vi till er arbetsplats några dagar efter ert besök.


 

I priset ingår allt material, lån av förkläden, snacks eller fika och självklart även era handavgjutningar som vi fixar till innan leverans.

Tidsåtgång 2 timmar

Alla priser är exkl. moms

Pris 0-10 personer: 6500 kr
Pris 10-20 personer: 8500 kr
Pris 20+ personer: Offert

Vill ni ha eventet i era lokaler så tillkommer en kostnad på 2000 kr (exkl. moms) samt milersättning

Betalningsvillkor. Faktura 30 dagar 

Paket 2: Måleri Mixed Media

Visste du att det bor en konstnär i alla? Inte, då utmanar vi dig att välja det här paketet. Med hjälp av våra proffsiga ledare kan vem som helst skapa på en canvas, och vilja hänga upp den hemma eller på kontoret, även du!

Måleri företagsevent Linköping

Mixed media är en typ av måleri där man blandar olika tekniker och färgtyper i en och samma målning. Det är ett spännande sätt som inte är bundet till traditionella ”regler”. Här skapar man sin målning med många olika verktyg som stenciler, texturmaterial, svampar, penslar och mycket annat. Mixed Media är det perfekta sättet att släppa lös kreativiteten, även om man inte trodde man hade någon. Med hjälp av våra ledare blir det enkelt, lättsamt och framförallt roligt att nå ett resultat som faktiskt blir någonting av.

"Välkommen på ett fartfyllt, färgsprakande äventyr hos oss! Ett perfekt sätt att lära känna andra sidor av dig själv och dina kollegor."I priset ingår allt material, lån av förkläden, snacks eller fika och självklart får ni ta med er era tavlor hem.

Tidsåtgång 3 timmar

Alla priser är exkl. moms
Pris 0-10 personer: 6500 kr
Pris 10-20 personer: 8500 kr
Pris 20+ personer: Offert

Vill ni ha eventet i era lokaler så tillkommer en kostnad på 2000 kr (exkl. moms) samt milersättning

Betalningsvillkor. Faktura 30 dagar 

Paket 3: Modellteckning Kroki

Kroki är en teknik som ingår i nästan alla konstutbildningar och är ett fantastiskt sätt att öva upp förmågan att se, och kunna avbilda, en form snabbt.

Linköping Företagsevent Kroki

Låter det svårt och kanske lite stelt om du inte kan teckna? Inte alls! Med våra proffsiga ledare får ni ett fantastiskt event som ger er många olika utmaningar att ta er an. En tempoväxlande, rolig och lättsam Crash course i kroki där du lär känna andra sidor av dig själv och dina kollegor.

Vid alla krokitillfällen använder vi två levande, modeller. En kvinnlig och en manlig. Traditionellt tecknar man av nakna kroppar. Om ni har andra önskemål, låt oss veta detta i förväg.


 

I priset ingår allt material, snacks eller fika och självklart får ni ta med era verk hem.

Tidsåtgång 2 timmar

Alla priser är exkl. moms
Pris 0-10 personer: 6500 kr
Pris 10-20 personer: 8500 kr
Pris 20+ personer: Offert

Vill ni ha eventet i era lokaler så tillkommer en kostnad på 2000 kr (exkl. moms) samt milersättning. Modeller och ledare samåker ej, därför utgår milersättning x 3.

Betalningsvillkor. Faktura 30 dagar 

Paket 4: Skräddarsy er kreativa upplevelse

 

Utöver våra populära paket kan vi även sätta ihop en upplevelse som passar just er. Kanske vill ni lära er gjuta designbetong, måla någonting annat, lära er mer om härdplaster, skapa gjutformar eller någonting annat. Vi har även storformatslaser, vacuumformare och andra maskiner vilket gör det fullt möjligt att skapa mer avancerade upplägg där ni kan få arbeta och skapa med eran grafiska profil som logotyper, teckensnitt och mycket annat. Kanske är ett tillfälle alldeles för lite för er? Vi kan även sätta ihop längre kurser och föreläsningar. Varmt välkommen att kontakta oss för att prata möjligheter.

Pris på skräddarsydda upplevelser: Offert

 

Har ni frågor? Här finns alla våra kontaktuppgifter.

Vi ses! :)

Produkter

Information

Handla