insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Butiken i Linköping

 


 

Välkommen till vår butik på Tornbyvägen 3 - Vid Tornet i Linköping.

 

Öppettider butiken i Linköping

Vi har öppet hela sommaren, precis som vanligt!

Sommarkreativiteten är räddad! Vi har öppet hela sommaren med undantagen midsommarafton och midsommardagen då vi håller stängt.
Passa på att fylla på med hobbyfärger, effektfärger, gjutmaterial, konstnärsmaterial och den helt nya kategorin Hobby och Pyssel!

Hoppas vi ses!

 


 

Nyhet - Nu kör vi ut dina varor inom Linköping

Hemkörning och utkörning till företag, kommun och landstig

 

Vi säljer många stora och eller tunga varor så som dukar, betong, gipssäckar, dunkar och mycket annat. Vi vet att många vill komma och handla, men har inte möjligheten att ta med en jättestor duk i en vanlig privatbil eller kanske inte riktigt orkar bära på betongen. Här kommer vår nya utkörningstjänst till nytta! För endast 49 kr kör vi ut dina varor inom hela Linköpings kommun. Utkörningen sker enligt överenskommelse, men oftast dagen efter.

För företag, landsting och kommun.
Vi erbjuder även utkörning av varor till er, betydligt billigare än en vanlig frakt. Prova oss!


 


 

måndag - fredag 11 - 18
lördag 11 - 15


 

 

NYHET!

Nu har vi fått in konstnärsfärger - Oljefärg, akvarellfärg, akrylfärg och gouache och många tillbehör och verktyg som penslar, medium, akvarellark, skissblock och mycket mycket annat. Allt från välkända varumärken som Winsor & Newton, Liquitex, Arches, Clairefontaine, Derwent, Faber-Castell mfl.

 

Rost brons ärga och vax samt andra effektfärger

Konstnärsfärger och konstnärsmaterial i Linköping

Butiken Entré på Tornbyvägen 3

Butiken i Linköping

 


 

 Från resecentrum (gångväg)

Från resecentrum är det ca. 10 minuters gångväg till oss. Klicka här för att få en vägbeskrivning. (extern länk google maps)

 

 Med buss, hållplats Farmek, precis utanför.

Det är lätt att ta sig med buss till vår butik. Hållplatsen heter Farmek och linjen heter 10. Klicka här för att se tidtabeller och information om linje (extern länk till Östgötatrafiken)

 Med bil från E4

Vi finns nära E4. Det tar ca 4 minuter med bil från avfart Linköping Norra vid IKEA. Klicka här för en vägbeskrivning från IKEA (Extern länk Google maps)

 

Ring så guidar vi!

Om du kommer hit på annat sätt, eller behöver mer hjälp för att hitta, ring oss så hjälper vi dig. 013-4742470


En välfylld hobbybutik och konstnärshandel i Linköping med allt från gjutformar till konstnärsmaterial och bygg.

Välkommen till en inspirerande butik fylld med hobbyfärger, konstnärsmaterial latex, formsilikon, kalkfärg, gjutformar till gips och betong, mönsterbetong, gipser och mycket mycket därtill. I vår butik finns samma utbud som här i vår webbutik och lite till. Här kan du se alla våra varor och inspireras i vårt galleri. Har du en idé eller frågor om ditt projekt så är du välkommen upp att prata med oss, vi finns här för att hjälpa. I samma lokaler finns även våra kurslokaler. Så vill du handla, prata, inspireras, boka kurs eller har någonting helt annat på hjärtat är du välkommen till oss.


WS och Company butik i linköping nära E4

 

Har du vägen förbi Linköping?

Vår butik i Linköping är ofta besökt av långväga gäster och kunder. Många åker på helgerna och därför har vi numera öppet lördagar.

Det är lätt att hitta till oss! Även om Googles karta kanske inte är helt representativ över hur det faktiskt ser ut här nu för tiden, så brukar den pricka rätt. Slå in Tornbyvägen 3 i Linköping som adress så hittar ni hit. Vi ligger ca. 1,5 km från E4 och avfarten är vid Tornby, IKEA. Om ni skulle få problem att hitta är det bara ringa så guidar vi dig rätt.

Det finns många skäl att besöka oss. Dels för det är roligt att se alla varor "live" och dels för att vi faktiskt har fler varor i butiken än i webbutiken. Bland annat en mycket populär fyndlåda som är väl värd att dyka ner och riva runt i. Här finns många fina fynd att hitta. Vi har även många av våra produkter i vårt galleri, så man kan få se och känna på hur sakerna faktiskt fungerar i verkligheten.

 

Varmt välkomna till oss! Vi ser fram emot att träffa dig! :)

Mvh Vi på WS


 

 

Övrig information

Här finns gott om parkeringsplatser. Våra parkeringsplatser finns inne på gården, bara några meter från butiken 

Besöksadress: Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping - tfn. 013-4742470 - e-post: [email protected]

 

Produkter

Information

Handla