insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Konstnärsbutik, hobbybutik och materialbutik i Linköping.

 


 

 

Glad Påsk

 

Glad påsk önskar vi på WS.

Våra öppettider under påsken är långfredagen: stängt, påskafton 11-15, påskdagen: stängt, annandag påsk 11-15

 


Angående läget i sverige just nu och service i butiken.

Vi håller fortfarande öppet som vanligt i butiken i Linköping. Vi har vidtagit många åtgärder för att minimera risken för smittspridning. Självklart desinfekterar vi kontaktytor regelbundet och personalen tvättar händerna rutinmässigt. Vi ber dig som kund att inte komma till butiken om du känner minsta sjukdomskänsla. Vi har många andra alternativ för dig. Om du lägger din order här i vår webbutik så plockar vi ihop den åt dig och överlämnar den, i anslutning till, eller i butiken. Vi erbjuder även hemkörning inom Linköpings kommun för 49 kr. Vi kan lösa det mesta via telefon eller mail. Vissa produkter går inte att handla i webbutiken. Några exempel är stora dukar och akvarellpapper. Kontakta oss så löser vi det.

Sist men inte minst. Ta väl hand om er & varandra och... keep be creative!

 

 

Hos oss på Tornbyvägen 3 i Linköping hittar du allt för dig som målar, gjuter, designar, pysslar och skapar. Vi har ett brett sortiment av varor för både små och stora idéer. Självklart har vi webbpriser på allt! De priserna du ser här i vår webbutik gäller alltså även i butiken.

 

 

Vi har öppet måndag - fredag 11 - 18 och lördag 11 - 15.

 

 

 

 

 

 


 

 Från resecentrum (gångväg)

Från resecentrum är det ca. 10 minuters gångväg till oss. Klicka här för att få en vägbeskrivning. (extern länk google maps)

 

 Med buss, hållplats Tornet, precis utanför.

Det är lätt att ta sig med buss till vår butik. Hållplatsen heter Farmek och linjen heter 10. Klicka här för att se tidtabeller och information om linje (extern länk till Östgötatrafiken)

 Med bil från E4

Vi finns nära E4. Det tar ca 4 minuter med bil från avfart Linköping Norra vid IKEA. Klicka här för en vägbeskrivning från IKEA (Extern länk Google maps)

 

Ring så guidar vi!

Om du kommer hit på annat sätt, eller behöver mer hjälp för att hitta, ring oss så hjälper vi dig. 013-4742470


 

En välfylld hobbybutik och konstnärshandel i Linköping med allt från gjutformar till konstnärsmaterial och bygg.

Välkommen till en inspirerande butik fylld med hobbyfärger, konstnärsmaterial latex, formsilikon, kalkfärg, gjutformar till gips och betong, mönsterbetong, gipser och mycket mycket därtill. I vår butik finns samma utbud som här i vår webbutik och lite till. Här kan du se alla våra varor och inspireras i vårt galleri. Har du en idé eller frågor om ditt projekt så är du välkommen upp att prata med oss, vi finns här för att hjälpa. I samma lokaler finns även våra kurslokaler. Så vill du handla, prata, inspireras, boka kurs eller har någonting helt annat på hjärtat är du välkommen till oss.

 


 

WS och Company butik i linköping nära E4

 

Har du vägen förbi Linköping?

Vår butik i Linköping är ofta besökt av långväga gäster och kunder. Många åker på helgerna och därför har vi numera öppet lördagar.

Det är lätt att hitta till oss! Även om Googles karta kanske inte är helt representativ över hur det faktiskt ser ut här nu för tiden, så brukar den pricka rätt. Slå in Tornbyvägen 3 i Linköping som adress så hittar ni hit. Vi ligger ca. 1,5 km från E4 och avfarten är vid Tornby, IKEA. Om ni skulle få problem att hitta är det bara ringa så guidar vi dig rätt.

Det finns många skäl att besöka oss. Dels för det är roligt att se alla varor "live" och dels för att vi faktiskt har fler varor i butiken än i webbutiken. Bland annat en mycket populär fyndlåda som är väl värd att dyka ner och riva runt i. Här finns många fina fynd att hitta. Vi har även många av våra produkter i vårt galleri, så man kan få se och känna på hur sakerna faktiskt fungerar i verkligheten.

 

Varmt välkomna till oss! Vi ser fram emot att träffa dig! :)

Mvh Vi på WS


 

 

Övrig information

Här finns gott om parkeringsplatser. Våra parkeringsplatser finns inne på gården, bara några meter från butiken 

Besöksadress: Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping - tfn. 013-4742470 - e-post: [email protected]

 

Produkter

Information

Handla