insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kurser i Linköping

Kurserna är nu öppna för bokning

(fler kurser är på ingång..)

Utöver mängder med nya kurser och kurstillfällen har vi även ett nytt smidigt bokningsystem vi BokaDirekt. Där bokar du din kurs samt betalar den via Klarna (faktura, direkt- eller kortbetalning).

 

 

 

Kreativa kurser i Linköping. Lär dig måla, gjuta och forma.

Äntligen är vi igång igen! Med många nya kurser, fantastiska engagerade kursledare, nya fräscha anpassade lokaler välkomnar vi dig på kurs hos oss på WS och Company. Klicka på länkarna här ovan, eller skrolla ner på sidan för att läsa mer om våra kurser, kalas, events, kursledare och om oss på WS och Company.

Boka och läs mer om våra kurser genom att klicka här. (i samarbete med länk BokaDirekt.se)

Bokadirekt

 

Vi erbjuder flera olika kurser inom: Akvarellmåleri. Mixed Media. Oljemåleri. Akrylmåleri. Skiss och teckning. Kroki och Speed Kroki. Betong. Effektmålning. Kroppsavgjutning (life cast). Skapa gjutformar. 

 

 

En kick-off, ett barnkalas eller kompisgäng? Inga problem!

En traditionell aktivitet eller någonting utöver det vanliga? Inga problem! Vi håller barnkalas, Kick-off och arbetsplatsevents, möhippor och kompisträffar med flera olika upplägg och självklart kan vi även anpassa vårat utbud efter era önskemål.

Läs mer om events, priser och annan information här. 

 

 

Träffa våra fantastiska kursledare

Fantastiska kursledare

Vårt starkaste kort, våra kursledare. Utan en riktigt duktig ledare blir det inga riktigt bra kurser. Här behöver ni inte oroa er för det! Vi tror på våra kursledares kunskap och låter de planera upplägget efter deras gedigna erfarenheter. På så sätt har de plockat ur guldkornen från tidigare kurser och på det de är allra bäst på. Detta gör att även du som gått många kurser får nya upplevelser och kunskaper och du som är nybörjare får en otroligt bra start på ditt intresse! 

Här är de, våra kursledare! (fler kursledare och kurser påväg)

 

Kommer snart

kommer snart

Text kommer snart

Jacqui.

Jaqui Holmgren kursledare WS och Company i Linköping

Akryl, Mixed media och teckning

Jacqui är ett känt ansikte och en rutinerad kursledare som alltid inspirerar och arbetar både traditionellt och nyskapande. Jacqui håller tre olika kurser hos oss. Måla näckrosor med akryl och mixed media, teckna porträtt och en härlig mixed mediakurs där många olika typer av färger och material blandas.

Kontaktuppgifter:
Instagram:

Facebook:

Hemsida:
http://www.jacquelineholmgren.com/

Kurser Jaccui håller hos WS.
Måla näckrosor i akryl/mixed media
Teckna porträtt i olika material
Mixed media

Caroline.

Caroline håller kurser på WS och Company i Linköping. Effektmålningskurs och formkurs

Effektmålning och formkurs

Caroline arbetar här på WS och Company och har i princip varit med från allra första början. Från formgivning och design till materialkunskap inom gjutformsmaterial och betong. Med Caroline som kursledare får ni en riktigt kreativ upplevelse. Caroline hittar man på både målerikurser och gjutformstillverkningskurser i höst.

Kontaktuppgifter: Caroline(at)wsform.se
Instagram:
https://www.instagram.com/wsochcompany/
Facebook:
https://www.facebook.com/wsformochdesign
Hemsida:
www.wsochcompany.se

Susanne.

Susanne, kursledare WS och Company betongkurs effektmålningskurs

Betongkurs och effektmålningskurs

Susanne har tidigare hållit betongkurser hos WS och Company och kommer nu även sköta effektmålningskurserna. Till vardags håller Susanne igång kreativiteten i sitt eget företag Maspelösa trädgård och harmoni där betonggjutning och dekorationsmåleri är en stor del.

Kontaktuppgifter:
Instagram
https://www.instagram.com/maspelosa_tradgard_harmoni/
Facebook:

Hemsida:

Kurser Susanne håller hos WS.
Betongkurs 2x3 timmar
Effektmålningskurs

Jonas.

Jonas kursledare i kroppsavgjutningar betong och formkurs

Bänkskivor och betong, Life Casts, formkurs

Avgjutningsmaterial, betong och härdplaster är vad Jonas arbetar med till vardags och inom dessa ämnen håller han även kurser. Med Jonas som kursledare kan du vara säker på att du får en kunskapsfylld kurs, och svar på alla dina frågor. Jonas är även grundare av WS och Company.

Kontaktuppgifter: Jonas(at)wsform.se
Instagram:
www.instagram.com/wsochcompany/ 
Facebook:
https://www.facebook.com/wsformochdesign
Hemsida:
www.wsochcompany.se
 

Kurser Jonas håller hos WS:
Betongkurs bänkskivor, behandlingar och teknik​
Kroppsavgjutning egen modell, helgkurs.
Life Cast / Kroppsavgjutning
Formkurs 2x3 timmar
 

Liselott.

Kursledare mixed media liselott

Mixed media i 3D

Mixed media i 3dformat. Lotta bygger enastående kreationer med hjälp av kapaskiva, mossgummi och kartong, stort som smått, och därefter efterliknar hon alla typer av ytor med hjälp av färger, vaxer och andra ting, nästan som magi. Efter en kurs med Lotta kommer du få en helt ny bild av vad scrapbooking och mixed media kan vara. Titta in på hennes Instagram för inspiration.

Kontaktuppgifter:
Instagram:
https://www.instagram.com/scraplotta/​
Facebook:
Hemsida:

Kurser Lotta håller hos WS:
Bok med Steampunk-känsla
Vintagebox av kapaskiva

Emelie.

Emelie Barnkalas och kurser Linköping

Barnkalas & events samt kurser.

Emelie är vår barnkalasledare och har fingret med i flera andra kurser. Till vardags arbetar Emelie här hos oss på WS och Company och hjälper våra kunder att hitta och ge support på våra produkter. Med Emelie i spetsen kan man alltid förvänta sig ett riktigt kreativt event.

Kontaktuppgifter: emelie(at)wsochcompany.se
Instagram:
https://www.instagram.com/wsochcompany/
Facebook
https://www.facebook.com/wsformochdesign
Hemsida:
www.wsochcompany.se

Kurser Emelie håller hos WS:
Barnkalas och events
Kroppsavgjutning egen modell, helgkurs.
Life Cast / Kroppsavgjutning
 

Kommer snart

Text kommer snart

Kommer snart

Text kommer snart

Kommer snart

Text kommer snart

Kommer snart

Text kommer snart

Kommer snart

Text kommer snart

Kursbilder

 

Kurs hos WS

Vilka är WS och Company och varför en kurs hos oss?

WS har funnits till i drygt 7 år och vi har drivit kurser under hela den tiden. De första åren var det mest sporadiska kurser eftersom WS själva arbetade med formgivning och avgjutningar och de sporadiska kurserna var oftast specialkurser. Kanske var det något företag som ville lära sig mer om att skapa gjutformar till ljus, eller en konstnär som ville gjuta av sina verk för att kunna producera dem lite smidigare. Med åren så började vi även hålla kurser i betonggjutning och effektmåleri och det var då det tog skruv. Under de senaste åren har vi bundit många fina kontakter med konstnärer och formgivare som handlar av oss i vår butik på Tornbyvägen 3 i Linköping och på den vägen har vi träffat mycket duktiga människor inom sina ämnen och därgenom väcktes idén på att uttöka vårt kursutbud, rejält! Detta för oss till det vi är i dag. Med lång erfarenhet av det vi håller på med och med en daglig verksamhet där vi hjälper privatpersoner och företag att hitta rätt saker till sina projekt, guida och hjälpa till så vet vi att vi verkligen kan det vi lär ut och det samma gäller även våra kursledare.

Kursrummen finns bakom vår butik vilket ger kursledare och kursdeltagare helt andra möjligheter att införskaffa material och detta med riktigt bra kursrabatter. När det gäller själva lokalen är det helt nyrenoverat och med riktigt bra och anpassad belysning som låter färger och former komma till sin rätt. Självklart är all kringutrustning som stafflier, maskiner och annan utrustning alltid av bästa kvalitet, även detta tack vare vår butik. En kurs hos oss är med andra ord alltid toppklass, från lokal, till lärare och utrustning. Välkommen på en riktigt kreativ kurs hos oss!

 

 

 

Boka och läs mer om våra kurser!

Läs mer om varje individuell kurs och boka, betala och få all information du behöver online. 

Till kurserna (i samarbete med BokaDirekt)

Bokadirekt

 

Vill du ha mer information än så? Tveka inte att kontakta oss. 
tfn. 013-4742470, E-post [email protected]
Självklart kan du även komma in i butiken och prata kurser. Vi finns på Tornbyvägen 3 vid Tornet i Tornby, Linköping. Vi har öppet alla dagar i veckan. Välkommen!

 

Produkter

Information

Handla