insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hej! Vad kul att du är intresserad att vara modell hos oss!

Just nu söker vi några modeller för olika kroppsavgjutningsuppdrag. Vi behöver utöka med några modeller till sommarens och höstens kurser, till vår guidesida och även till vårt eget galleri. Vi söker modeller för både korta och långvariga samarbeten.

Kroppsavgjutningsmodell WS och Company

Vem söker ni?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och känner att det här kunde vara spännande att prova på. Vi har inga utseendemässiga krav på dig som person men däremot några fysiska, för din egen skull.  Du kommer, beroende på uppdrag, behöva hålla en position helt still under en tid. Vissa positioner är mer krävande än vad man tror, därför bör du vara stark i rygg och kropp.

Vad exakt är en kroppsavgjutning?
En kroppsavgjutning är en avformning av dig, ett ögonblick i 3D kan man säga. Man använder olika typer av alginat och kroppssilikon för att göra avformningen som man sedan använder som gjutform för att skapa den slutliga statyetten. Alla medel vi använder oss av är fullständigt allergifria och giftfria så det föreligger ingen risk för komplikationer. Några populära avgjutningar med ungefär samma teknik är t.ex barnhänder, bröllopshänder, ansikten, gravidmagar m.m. Alginat används även hos tandläkaren för tandavgjutningar. Det ger mycket exakta avtryck.

Vad exakt ska jag göra?
Som vi skrev i inledningen söker vi modeller för olika uppdrag. Lite kort så kan man säga att till kursen söker vi en person som kan vara med vid flera tillfällen än ett. Detta är lite längre pass tillsammans med oss och ett mindre antal kursdeltagare. Till vår guidesida ska vi ge våra kunder en introduktion till hur olika typer av avgjutningar fungerar, ansiktsavgjutning, torso, dubbla formar, för att lära principen till gravidmageavgjutningar och annat som kan vara av intresse. Vi söker även till vårt eget galleri.

Vad tjänar jag på det här då?
Det beror lite på vilket uppdrag och vad för avgjutning vi gör på dig. En vanlig ersättning är från 250 kr - 750 kr per timme. Men eftersom detta varierar kraftigt så kommer vi självklart överens om det innan.

Hur många söker ni?
Det är inte speciellt många. Vi har redan våra modeller som vi samarbetat med tidigare, men vi behöver ett par, tre stycken till på grund av ökad efterfrågan på t.ex kurs och att vi vill fräscha upp vårt galleri med nya inspirerande avgjutningar.

Finns det någonting mer jag behöver veta?
Ja, lite bra att veta -saker finns det. För det första är du i trygga händer, vi har gjort kroppsavgjutningar, haft kurser, och provat våra egna produkter under många år, vi vet vad vi gör. Din integritet är helt skyddad hos oss! Ingen kommer veta att du varit här, att det är du som pryder vårt galleri eller att det är du som är med i vår guide. Kursen är dock lite annorlunda, här kommer ju kursmedlemmarna veta att du är där.

När?
Vi håller öppet för ansökningar några dagar och själva avgjutningarna är tänkta att påbörjas innan semesterperioden, snart med andra ord :) Vi tar alla i turordning.

Hur går jag tillväga?
Hör av dig till oss via vår kontaktsida eller kom förbi oss i vår butik i Linköping. Om du använder dig av kontaktsidan så skriv några rader om dig själv och vad du är intresserad av, kurs, galleri, guide o.s.v. Känns det intressant så försöker vi lära känna varandra, det är enormt viktigt för oss att alla är bekväma med varandra, personkemin och att du är trygg lägger vi hög vikt vid. Efter det är det bara att köra igång efter planerna vi har smitt tillsammans :)

 

 

Produkter

Handla

Information