insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Våra lokala tjänster i Linköping

 

Hämta varorna i Linköping

Hämta din order i Linköping - Click and Collect

Öppettider vardagar 07.00 - 17.00
Avvikande öppettider hittar du längst ner på sidan.

Här i webbutiken erbjuder vi att välja avhämtning som leveransalternativ. Lägg ordern precis som vanligt, välj avhämtning och redan efter 1 timme är din order färdig att hämta hos oss. Du får ett sms när din order är hanterad. 

Ingen fraktkostnad eller annan avgift tillkommer. Du kan även beställa skrymmande varor som riktigt stora målardukar och annat vi normalt sett inte erbjuder leverans på.

Om du är i närheten eller har vägarna förbi kan du få din avhämtningsorder ännu snabbare genom att du kontaktar vår Kundtjänst tfn. 013-4742470 eller kom förbi så plockar vi din order under tiden du väntar. 

 

 


 

Utkörning inom Linköpings kommun

Vi erbjuder utkörning av dina varor till både företag och privatpersoner inom kommunen. För denna service tar vi endast 49 kr. Vi kan lösa betalningen på flera olika sätt. Du kan lägga ordern i webbutiken, via telefon eller mail. Ring oss så hittar vi bästa lösningen och bokar en tid som passar dig.

Utkörning Linköping

 


 

Information om vår tidigare butik.

Vi har tidigare haft butik på Tornbyvägen 3 i Linköping, men har valt att för tillfället ha en utlämningsbutik istället. Anledningen att vi valt att göra så är att vi letat efter en ny lokal i flera år. Nu stod vi i valet och kvalet att stanna kvar på nuvarande plats under lång tid eller ta en paus och leta upp en ny lokal. Vi valde en paus. I samband med detta öppnar vi alltså en avhämtningsbutik. Här kan du hämta din webborder redan efter en timme. Du kan dessutom köpa stora skrymmande artiklar som vi normalt inte skickar. Detta kan till exempel vara stora målardukar, lösa akvarellark och mycket annat.

 


 

Avvikande öppettider
Kristi himmelsfärdsdag Stängt
midsommarafton Stängt
 

Produkter

Information

Handla