insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

DIY-set

Upptäck kreativa DIY-set för hem och hobby

Välkommen till vår DIY-set kategori, där du hittar en mängd olika gör-det-själv-projekt för alla åldrar och intressen. Här finns allt från torkade blommor i träramar till betongsmycken och drömfångare. Utforska vårt spännande sortiment och låt kreativiteten flöda!

Skapa personliga betongdekorationer

Med våra DIY-kit för betongfat och betonghjärtan kan du enkelt skapa unika och funktionella föremål för hemmet eller som presenter. Våra kit innehåller allt du behöver för att komma igång och skapa ditt eget betongkonstverk.

Drömfångare för en bohemisk touch

Skapa en vacker drömfångare med våra DIY-Kit Drömfångare i beige/brun eller grå/vit. Perfekt för att addera en touch av bohemisk stil till ditt hem eller som en unik och meningsfull present.

Bevara minnen med hand- och fotavtrycksset

Fånga dina barns hand- eller fotavtryck för evigt med våra DIY-kit för hand-/fotavtryck med ram. Ett perfekt sätt att skapa en kärleksfull påminnelse om dina barns tidiga år och ett underbart tillskott till familjefotogalleriet.

Ljusa upp ditt hem med DIY ljuslyktor

Skapa en mysig atmosfär i ditt hem med våra DIY-kit för ljuslyktor, i olika designer och storlekar. Våra kit innehåller allt du behöver för att skapa din egen ljuslykta, perfekt för fönsterbrädan, bordet eller hyllan.

Läs mer


Produkter

Information

Handla