insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Måla pappbokstäver som zink

Vill du också ha snygga zinc-siffror hemma, i sommarstugan eller på arbetsplatsen? Det är superenkelt! Följ bara vår guide nedan.

 Svårighetsgrad: Medel  Tidsåtgång: ca: 45 minuter exkl. torktider

 


 

steg för steg guide

 


Guiden samt produkter du behöver för att följa den hittar du här nedan.

 

 

 

Läs mer

Inspirationsnummer
2466

Steg 1

Måla med black outdoor decoration

 

 

 

Grunda med svart inför torrmålning

Börja med att måla dina siffror svarta. Jag använde mig utav Schjernings Outdoor Decoration Black, då den är väldigt täckande och lite tjockare. Försök att inte måla så noga för att få lite struktur i den svarta färgen. Låt färgen torka helt och hållet innan du går vidare till nästa steg.


Steg 2

Americana Zinc

 

torrmåla americana zinc

 

 

Måla med Americana Zinc

Måla sedan med Americanas Zinc över det svarta. Ännu en gång är det bra att inte vara så nogrann, låt det svarta synas igenom på vissa ställen. Ett tips är att dra penseldragen i kors istället för raka vanliga penseldrag. Använd en pensel som är helt torr och försök att dra bort överflödig färg på ett papper eller en bit kartong innan du börjar måla på siffran.


Steg 3

Shimmering silver

 

måla med shimmering silver

 

Torrmåla med Shimmering Silver

Slutgiltigen är det dags för att använda sig av Dazzling Metallics Shimmering Silver. Här är det viktigt att penseln du använder är helt torr, annars kommer inte den andra färgen att synas igenom. Även här blir det väldigt snyggt att dra korsade penseldrag för att få mer effekt av färgen. Försök att inte ha så mycket färg på penseln och måla löst för att få bäst resultat.

Lycka till /Emma


© WS och Company - Alla bilder och texter är skapade av oss på WS och Company. Vill du låna information, en guide eller bild? Hör med oss först! Kontakta oss.


 

Produkter

Information

Handla