insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Tillbehör till resin

Färgpigment och glitter till resin

Genom att tillsätta pigment i ditt resin kan du uppnå fantastiskt vackra och fina effekter. Hos hos hittar du ett stort utbud av färgpigment och glitter från välkända märken som Colorberry och Ice Resin. Om du väljer att handla från till exempel serien Carat Collection från Colorberry kan du själv blanda flera olika pigment för att få fram just den kulören och det slutresultatet som du är ute efter. När du använder glitter kan du både blanda det med resin vid tillverkningen samt strö det över ytan. Det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Pigment som är transparent eller metallic

Vi har hundratals färger av pigment och glitter i en mängd olika färger. Det finns torrpigment som ger en transparent nyans, men du kan även jobba med högkoncentrerat pigment för att färga ditt resin. Ett populärt område är färger som är metallic, både ur den vanliga färgpaletten men även i metaller som guld, silver och brons. Att använda metallic passar väldigt bra när du exempelvis tillverkar egna smycken i resin.

Blanda färg till ditt resin

När du handlar torrpigment från oss kan du vara säker på att de produkter vi säljer är giftfria och certifierade enligt ASTM (American Society for Testing and Materials). Den stora skillnaden mellan torrpigment och högkoncentrerat pigment är att torrpigmenten är som puder och de högkoncentrerade pigmenten är mer som en väldigt dryg färg. Detta skapar otroliga möjligheter att få fram häftiga kombinationer av färger och effekter när man blandar det i resin. Dessutom behöver du inte oroa dig för att pigmenten torkar, en burk med högkoncentrerat pigment har en hållbarhet på hela tre år.

Läs mer
Just nu

Utforska och skapa häftiga effekter

För den som gillar att arbeta i färgskalor, men kanske tycker att det är svårt att blanda passande nyanser på egen hand, erbjuder vi färdiga set med pigment för resin. Kulörerna är framtagna för att passa bra ihop. Så om du vill ha lite hjälp på vägen i ditt skapande med resin är ett set pigment en bra investering. Vi har också andra tillbehör som blandningspinnar och små stenskärvor.

Stenskärvorna finns i ett flertal olika färger. Dessa kan du tillsätta i resinet eller sprida ut över ytan på slutresultatet. Om du brukar använda värmepistol för att avlägsna bubblor har vi ett bättre alternativ som inte riskerar att skada konstverket, testa istället att spraya på bubblorna.


Produkter

Information

Handla