insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Gjutmaterial

Allt för gjutning och coating

Ett vackert river table, en prototyp till någonting, ett högglansigt skydd över en tavla, andra konstnärliga uttryck eller någonting helt annat. Gjutmaterial kan vara mycket och i vårt sortiment hittar du det mesta, från material av hög kvalité till enkla gipsfigurer och till de mer tekniskt avancerade projekten inom gjutning och coating.

Enkelt att gjuta – så kommer du igång

Gjutning är något vi på WS & Company tycker är väldigt roligt! Vi har massvis med guider som du kan ta del av. Här hittar du videos med instruktioner hur du exempelvis gjuter en hand i gips eller hur du kan dekorera dina väggar, krukor och andra ytor med putsbruk. Det finns även guider för hur du färgar betong i olika kulörer, tillverkar egna fotosmycken med resin och skapar en kattkruka i svart betong. Ta gärna kontakt med oss om du behöver ytterligare vägledning. Lycka till!

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Just nu

Gjuta modelldelar polyuretan och silikon

Gjuta delar till modeller och modellbyggen

Ibland är det svårt att hitta rätt delar till sina modeller, oavsett om det gäller modelljärnvägar, modellbilar, båtar eller radiostyrt (RC). Hos oss hittar du alla material som du behöver för att gjuta dina egna delar. Till exempel har vi polyuretan i olika hårdheter, rtv-silikon som används för att tillverka gjutformar, epoxi och färgning till resiner samt mycket mer. Det finns även ett stort utbud av olika färger, från vanliga hobbyfärger till äkta rostfärg, kopparfärg och bronsfärg. Med dessa kan du rosta och färga för att få ett så verklighetstroget utseende som möjligt. Här kan du läsa mer om de olika materialen för miniatyr- och modellbygge.


Produkter

Information

Handla