insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Gjutnät

Gjuta trädgårdsgångar med gjutnät.

Gjutnät till betong har blivit mycket populärt. Hos oss hittar du rektangulära, stora och mindre oregelbundna gjutnät. Det är mycket enkelt att gjuta snygga trädgårdsgångar och plattläggningar med dessa nät. Man använder sig av vanlig finbetong och fyller upp nätet och lyfter det direkt och placerar brevid, och upprepar. Man låter alltså inte betongen brinna i nätet. Om man blandar en säck finbetong efter beskrivningen så behåller den formen när man lyfter bort nätet. Om betongen skulle vara lite för lös och deformera formen på stenarna så kan man enkelt fixa det medan betongen fortfarande är blöt. Detta gör man enkelt med t.ex en murslev.

Färga betongen eller ändra strukturen på betongen i gjutnätet.

Det är enkelt att sätta sin egen prägel på sina gångar. Man kan t.ex ändra strukturen genom att använda en roller över nätet innan man lyfter det. Man kan lägga i sten eller färga betongen. Möjligheterna är nästan oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. Om man skulle ha trängre passager eller platser där inte näten får plats kan man enkelt gjuta nätet vid sidan av och sedan flytta de individuella stenarna på plats efteråt.

Gjuta med gjutnät är verkligen enkelt, snyggt och snabbt. Dessutom är det mycket prisvärt.

På vår guider och tips -sida finns en guilde till gjutnät. Den guiden hittar du här.

Läs mer

Gjutnät för betong

Gjutnät för trädgårdsgångar  i betong

Lägg snygga snabba trädgårdsgångar med våra gjutnät för betong. Vi har gjutnät i olika storlekar och former. Det är ett snabbt, enkelt och väldigt prissmart sätt att få till riktigt snygga gångar och altaner. I korta drag förbereder man marken, lägger ut gjutnätet, fyller det med betong (vanlig finbetong fungerar bra) och sedan lyfter man nätet innan betongen har brunnit. Placerar nätet bredvid och upprepar tills man har lagt hela sin gång. Eftersom inte betongen ska brinna i nätet så går det mycket fort.


Produkter

Information

Handla