insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Termoplast

Utforska möjligheterna med termoplast: PETG, HDPE och HIPS i olika tjocklekar och storlekar

Termoplast är ett fantastiskt material som erbjuder otaliga möjligheter för kreativa projekt och hantverk. I vår webbutik hittar du ett brett utbud av termoplastmaterial, såsom PETG, HDPE och HIPS, tillgängliga i olika tjocklekar och storlekar för att passa dina behov.

PETG är en populär termoplast som kännetecknas av sin utmärkta klarhet, slitstyrka och kemikalieresistens. Det är lätt att arbeta med och kan användas för en mängd olika applikationer, såsom skyltmaterial, förpackningar och displayskydd, gjutformar och andra områden som t.e.x fönster och glas till modellbyggen och mycket annat. Denna plast är livsmedelsgodkänd.

HDPE (hög densitet polyeten) är en annan termoplast som är känd för sin styrka, låga vikt och motståndskraft mot fukt. Det används ofta för att skapa hållbara föremål som leksaker, hushållsartiklar och förpackningar, men även formar och dylikkt. Denna plast är livsmedelsgodkänd.

HIPS (högslagfast polystyren) är ett prisvärt och mångsidigt material som är enkelt att bearbeta. Det är idealiskt för modellbygge, inredningsdetaljer och andra DIY-projekt samt även denna plast används till gjutformar m.m.

Även om du inte har tillgång till en vakuumformningsmaskin finns det fortfarande många kreativa sätt att arbeta med termoplast. Du kan exempelvis använda en värmepistol för att mjuka upp och forma plasten, skära den med en kniv eller en sax.

Termoplast är perfekt för hobbyister, konstnärer och hantverkare som vill utforska nya material och tekniker. Med vårt sortiment av termoplastprodukter kan du skapa allt från skräddarsydda förpackningar, gjutformar och skyltar till personliga konstverk, modellbyggen och heminredningsdetaljer. Låt din kreativitet flöda och upptäck de otaliga möjligheterna som termoplast erbjuder!

Läs mer


Produkter

Information

Handla