insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Släppmedel

Effektiva släppmedel för enkel gjutning och formtillverkning

Släppmedel är en viktig del av många hantverksprojekt och används för att förenkla gjutning och formtillverkning. De hjälper till att separera ditt material från formen, vilket gör det enklare att avlägsna din kreation utan att skada den eller formen. Här hittar du släppmedel för gips, resin/epoxi, silikon, polyuretan, latex, polyesterplast och mycket mer.

Välj rätt släppmedel för ditt projekt

Vi erbjuder en rad olika släppmedel, inklusive släppspray, vaselin och talk, för att passa olika material och användningsområden. Om du letar efter släppmedel specifikt för betong, hittar du det i vår kategori "För betong - släppmedel". Att välja rätt släppmedel för ditt projekt är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat och för att skydda dina formar och kreationer.

Tips och råd för att använda släppmedel

För att få ut det mesta av ditt släppmedel, se till att noggrant följa anvisningarna för respektive produkt. Applicera en jämn och tunn yta på formen och låt släppmedlet torka om det behövs innan du börjar gjuta. Detta kommer att förhindra att ditt material fastnar i formen och göra det enklare att ta bort din kreation när den är färdig.

Släppmedel kan även användas för att förhindra att färg och andra dekorativa material fastnar på ytan av dina kreationer, vilket ger dig större kontroll över slutresultatet och ger en mer professionell finish.

Läs mer


Produkter

Information

Handla