insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Silikon

Skapa högkvalitativa gjutformar och produkter med vårt sortiment av silikon

Upptäck vårt breda utbud av silikonmaterial för att skapa gjutformar och produkter av hög kvalitet. Vi erbjuder allt från standard RTV-silikon och livsmedelsgodkänt silikon och additionshärdande silikon från bland annat Wacker Silicones. Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en nybörjare på området, kommer du att hitta rätt gjutsilikon för ditt projekt här hos oss.

Versatila silikonprodukter för olika användningsområden

Vi har ett stort utbud av silikoner för olika användningsområden, inklusive:

  • CENUSIL M 830: Ett högkvalitativt och mångsidigt silikon som kan användas för en rad olika applikationer. Detta silikon är känt för sin slitstyrka och flexibilitet, vilket gör det idealiskt för att skapa detaljerade gjutformar och produkter som kräver hög precision.
  • Extra härdare till formsilikon: När du behöver justera härdningstiden för ditt formsilikon, erbjuder vi extra härdare som kan anpassa härdningsegenskaperna hos ditt silikon.
  • Formsilikon: Vårt RTV-silikon med blå härdare är enkelt att använda och ger dig möjlighet att skapa både små och stora gjutformar. Den blå härdaren gör det enkelt att se när du har blandat färdigt.
  • Rayher RTV-silikon: Ett prisvärt och högkvalitativt silikon, perfekt för hobbypysslare och professionella hantverkare.
  • Rayher RTV-silikon värmetåligt: Detta silikon är utformat för att tåla högre temperaturer, vilket gör det lämpligt för gjutning av material som kräver högre värme.
  • Elastosil: Ett livsmedelsgodkänt silikon som är idealiskt för att skapa gjutformar för choklad, is och andra ätbara produkter. Elastosil finns med två olika härdare (15 och 40), som ger olika grader av mjukhet och hårdhet.
  • Tixotropmedel till Cenusil och andra silikonprodukter: Använd detta tixotropmedel för att justera viskositeten hos ditt silikon och skapa den perfekta konsistensen för ditt projekt.

Användningsområden för våra silikonprodukter

Med våra silikonprodukter kan du skapa gjutformar för en mängd olika material, såsom betong, gips, jesmonite, raysin, epoxi och resin. Vårt livsmedelsgodkända silikon är också utmärkt för att skapa formar för choklad och andra ätbara produkter. Oavsett ditt projekt kommer du att hitta rätt silikon för dina behov hos oss.

Få expertrådgivning och support

Om du är osäker på vilket silikon som passar bäst för ditt projekt, tveka inte att kontakta oss. Vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt produkt och ge dig råd om hur du bäst använder silikonet för att uppnå önskade resultat. Vi kan även ta hem särskilda produkter åt dig om det är något du saknar i vårt befintliga sortiment.

Inspiration och guider för att komma igång med silikon

För att hjälpa dig komma igång med att skapa gjutformar med vårt silikon, erbjuder vi en illustrerad guide som visar steg för steg hur du kan skapa en gjutform med RTV-formsilikon. Denna guide att ge dig den kunskap och inspiration du behöver för att börja gjuta med silikon.

Välkommen att utforska vårt sortiment av silikonprodukter och låt din kreativitet flöda. Med rätt silikon och lite tålamod kan du skapa imponerande och detaljerade gjutformar som ger dig möjlighet att skapa unika och personliga produkter för hobby, konst och mycket mer.

Läs mer

 


Sköta om en rtv-silikonform

När man tillverkat en gjutform i silikon kan det vara bra att veta hur man ska sköta om den på bästa sätt. Detta kan du läsa om i den här guiden. Gjutformar av RTV-silikon är mycket lättskötta och tåliga.

Sköta om en silikonform

Klicka här för att komma till guiden.


Produkter

Information

Handla