insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Latex

Förvulkad latex till gjutformar.

En naturprodukt från saven på kautschuk-trädet. Latex används till bland annat att tillverka gjutformar. Man kan pensla på latex eller doppa. Latex hos WS och Company är helt utan onödiga tillsatser och är av högsta kvalitet med alla de goda egenskaper som äkta latex har. Det vill säga, det behövs aldrig några släppmedel, lång livslängd på gjutformarna, flexibel och går att tänja ut ordentligt.

All latex hos WS och Company har en ammoniakhalt på 0,5% och fraktas till oss i obrutna fat direkt från fabrik (med värmetransport). Därför är vår latex så färsk den kan bli, men ändå så prisvärd. Utan mellanhänder och upp-potionering till mindre förpackningar av andra än oss blir det ett bättre pris för dig som kund.

Det finns många olika sätt att skapa gjutformar i latex.
Hos oss hittar du en illustrerad guide över hur du kan gå tillväga.

Läs mer

 

Latex för gjutformar

Latex är ett av de populäraste materialen till att skapa gjutformar. Latex har många goda egenskaper. Dels är det mycket lätt att använda sig av, man kan antingen pensla eller doppa. Vill man att det ska gå fortare när man penslar kan man tillsätta förtjockningsmedel för att bygga tjockare lager. En latexform är även mycket lätt att gjuta i. Man behöver inget släppmedel och latex är mycket elastiskt så man kan få ur modeller med större vinklar. Det är populärt att gjuta gips och betong i latexformar. Latex är en färskvara! Latexen från WS och Company är av absolut högsta kvalitet och kommer till oss i obrutna fat direkt från fabrik. Det garanterar att den latexen du får är helt färsk och har inte utsats för luft och försämrats under resans gång till oss. 

Klicka här för att komma till guiden hur du tillverkar en latexgjutform.


Produkter

Information

Handla