insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Gjutsand

Gjutsand för högkvalitativa och kreativa gjutningsprojekt

Upptäck vårt utbud av gjutsand, en viktig komponent för att lyckas med gjutning av heta material såsom smält metall. Vår gjutsand är av hög kvalitet och kan återanvändas flera gånger, vilket gör den både kostnadseffektiv och miljövänlig. För närvarande erbjuder vi gjutsand i 1 kg-förpackningar, men om du är intresserad av större volymer, tveka inte att kontakta oss.

Vår gjutsand är en fin sand som är bunden med olja och kan tåla temperaturer upp till 900 grader Celsius. Detta gör den perfekt för gjutning av metaller och andra material som kräver höga temperaturer. För att minimera efterarbetet på din gjutna produkt rekommenderar vi att använda talk vid gjutningen.

Hobbyprojekt med gjutsand

Gjutsand är ett fantastiskt material för en rad olika kreativa och inspirerande hobbyprojekt, inklusive:

  • Smideskonst: Gjut små skulpturer, smycken eller andra konstverk i metall med hjälp av gjutsand som gjutform. Detta är ett utmärkt sätt att skapa unika och personliga konstverk eller presenter.
  • Modellbygge: Använd gjutsand för att skapa detaljerade och exakta metallkomponenter till dina modeller, oavsett om det handlar om bilar, tåg, båtar eller flygplan.
  • Restaurering: Om du arbetar med att restaurera antika föremål eller maskiner, kan gjutsand vara ett oumbärligt verktyg för att skapa exakta och hållbara ersättningsdelar i metall.
  • Heminredning: Skapa unika och stiliga inredningsdetaljer, såsom krokar, handtag eller dekorativa föremål, genom att gjuta dem i metall med hjälp av gjutsand.

Med vår gjutsand har du möjlighet att utforska och utveckla din kreativitet inom gjutning av heta material. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren hobbygjutare kommer du att uppskatta den höga kvaliteten och användarvänligheten hos vår gjutsand. Låt dig inspireras och skapa något verkligt unikt och personligt med hjälp av gjutsand.

Läs mer


Produkter

Information

Handla