insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Infärgning av marksten och betong

Ge nytt liv åt markstenen med Chryso Renocrete Color. Ett "redy-to-use" - medel som enkelt appliceras med roller på din befintliga marksten. Finns i hela 21 kulörer. Färgar in och skyddar betongen!

Infärgning av marksten

Infärgning av marksten och betong

Börjar markstenen se lite tråkig och sliten ut? Här är lösningen som inte bara ger betongen ny färg och nytt liv utan även tränger in i betongen och förstärker den. Infärgningen finns i över 20 kulörer och är mycket lätt att använda.  

Produkten är klassad som ofarlig och är mycket användarvänlig, appliceras enkelt med en roller. Detta gör den helt unik i sitt slag. Ytan är torr för beröring efter endast 30 minuter!

Det är inte bara marksten den här produkten färgar in och förstärker. Det går att använda på alla gamla betongytor som t.ex garageuppfarter, trappor, murar och mycket annat.

CHRYSO®RenoCrete Color tränger djupt in i betongen, bildar en kemisk reaktion i porerna, en kristallisering av kalciumsilikatmineraler. Denna reaktion som kallas mineralisering gör betongen vattenavvisande och mycket motståndskraftig för yttre påfrestningar så som vägsalt, alger, mossa, rengörningsmedel, högtryckstvätt, klimatförändringar mm.

SE EN VIDEO OM RENOCRETE HÄR - SE FÄRGKARATAN HÄR - LÄS MER OM RENOCRETE HÄR

 

Läs mer


Produkter

Information

Handla