insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Färgpigment till betong mm

Färgpigment till betong är en serie högkvalitativa färgpigment baserade på oxider vilket gör dem väderstabila och ljusäkta (beständiga mot solljus). Alla färgpigment på denna sida är speciellt framtagna för infärgning av betong, marksten och puts med hög färgintensitet. Pigmenten som finns i våra förpackningar används till att färga broar, torg och gator i nordiskt klimat.  Det är en riktig proffsprodukt som nu alla kan börja använda. Passar lika bra för små som stora gjutningar och är både miljö- och användarvänligt. Till betong, puts, bruk mm. men även till gips.

Att färgpigment till betong är just till betong, det hörs på namnet, men visste du att det finns många andra användningsområden för pigment till betong? Färgpigment fungerar till att till exempel färga in gips. Gips är ett tacksamt material att färga in då den vita nyansen gör att pigment färgar in ännu bättre. Du kan även färga in färg, göra egna färger och bryta färgen precis som du vill. Både färg för inomhus och utomhusbruk. Man kan färgtvätta betongplattor och andra betongytor med hjälp av impregnering och pigment till betong. Du kan även färga in harts, epoxi, resin och mycket annat. Det går även bra med klarlack och andra sorters lack.

Finns i färgerna svart, vit, grön, brun, gul, terrakotta och röd

Dessa kulörer finns i vårt standardsortiment, men vi kan självklart även ordna fram andra kulörer efter dina önskemål. Kontakta oss!

Fogar och puts

Visste du att du även kan använda färgpigment till betong till att färga in kakelfog så du får rätt färg på fogarna på ditt kakel eller klinker. Även putsbruk och de flesta pulverbaserade gjutmaterial går att färga in med pigment.

Läs mer

Färgpigment till betong.
WS och Company


Produkter

Information

Handla