insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Wax Paste Metallic, Pentart

Högpigmenterat metallic-vax

Ge en metalliclyster åt nästan alla ytor, gamla som nya. Pentart Wax Paste är ett mycket drygt vax med högt pigmentinnehåll. Vaxet kan användas på många olika sätt för att uppnå det utseendet man önskar. Torrborsta är en av dessa tekniker. När man torrborstar lyfter man upp vax med penseln och sedan borstar av överflödet på en bit papper. Därefter går man på med snabba lätta drag på ytan man ska dekorera. Det ger en patina-effekt på ojämnheterna på objektet. Ett annat sätt som detta vax passar till är att applicera med en bit tyg. Detta gör man om man vill ha lite tjockare lager. Det är även lämpligt till lite större släta ytor då det är mycket lätt att få vaxet jämnt. Sist med inte misnt är att använda fingrarna. Det här ger en suverän kontroll och överlägsen känsla. Passar såväl små områden som lite större.

Variera metallicglansen genom tjocka och tunna lager Wax Paste

Utöver de olika teknikerna för att applicera kan man även anpassa utseendet genom att applicera tunna eller tjockare lager. Ett tjockare lager ger högre intensitivitet och riktigt tunna lager blir nästan matta. Det här är även perfekt när man arbetar med övergångar. De olika färgerna blandar sig väl med varandra och kan ge sömlöss vackra övertoningar.

Inget lack behövs, torkar på 3 timmar

När man är nöjd borstar man bort evetuellt överflöd av vaxet och låter detta torka i ca. 3 timmar. Efter detta är vaxet både vattentåligt och hårt, inget lack behövs. Om du önskar mer färggranna skapelser än vad detta vax kan ge kan man kika på den färgade varianten som heter Wax Paste Metallic Colored. Här finns djärvare färger för den som önskar.

Läs mer
Just nu


Produkter

Information

Handla