insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Sosoft Textilfärg DecoArt

Textilfärg från DecoArt

Precis som namnet antyder är den här tygfärgen väldigt mjuk och behaglig till skillnad från många andra färger till textil. Dessutom behöver man inte stryka eller värmebehandla färgen för att den ska sitta kvar. Det gör färgen väldigt mångsidig då många textilier inte lämpar sig till att avlägsna och stryka.

Följsam och mjuk tygfärg

DecoArt själva anser att det här är den mjukaste textilfärgen på marknaden, och vi säger inte emot. När färgen torkat så är den extremt följsam och känns inte som någonting man "målat på". Den spricker inte, den flagnar inte och den hårdnar inte. Den håller sig lika fin trots upprepad användning och många tvättar. Perfekt när man vill göra snygga motiv på kläder som man ofta använder.

Måla på alla textilier, tröjor, handdukar och kuddar

Utöver det här nästan magiska med att man inte behöver värmebehandla färgen och att den håller sig som ny efter användning och tvätt så är den även väldigt tacksam och enkel att arbeta med. Inte nog med att färgen är väldigt opak och täcker oftast redan första eller andra lagret, den är även vattenbaserad och har en stor färgserie som även innehåller metallicfärger till textil. Sätt färg på skor, tröjor, kuddar, kökshanddukar, gardiner eller någonting helt annat av tyg med SoSoft från DecoArt.

Läs mer


Produkter

Information

Handla