insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Glitterspray

Fint glitter i sprayform

Glittriga färger har vi gott om här på WS och här även en glittersprayfärg. Sprayformatet lämpar sig till många olika sätt att dekorera. Kanske vill man ha lite sporadiskt glitter på ett område, då ger man den en liten dusch och ibland vill man täcka ett större område, då blir det enkelt med sprayen.

Funktionen i burken och munstycket är riktigt bra. Bra tryck och fin och jämn applicering gör att resultatet blir riktigt fint. Fint är också glittret, även här jämn färg och jämn storlek. Burken är på 125 ml och är enkel att använda.

Sprayburken fungerar som en vanlig sprayfärg och har en liten kula i sig och ska skakas innan användning. Då fördelar sig glittret fint. Man sprayar ungefär 25 cm ifrån ytan för att få en god täckning. När du är klar vänder du upp och ner på sprayflaskan och sprayar tills inget glitter kommer ut. Då är munstycket rent och klart för att användas igen.

Spraya på nästan vad du vill

Det fina med den här sprayfärgen från Rayher är att den funkar på i princip alla material och även på ytor som annars är svåra att få bra som t.ex. styrofoam (frigolit) och glatta ytor så som glas, keramik och speglar. Tack vare det kan man verkligen få sina loppisfynd och kreationer att gnistra och glimma. Prova spraya på gips, betong, kartong, terrakotta, sten, papper och självklart även på målade ytor. En riktigt bra sprayfärg med lagom mycket i burken.

Läs mer


Produkter

Information

Handla